Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Ξυλοδαρμός 15χρονου από τη μητριά του

Ξυλοδαρμός 15χρονου από τη μητριά του

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Αντιμέτωπη με ένα ακόμα περιστατικό βίας ήρθε η αστυνομία και ηκοινωνία της Ξάνθης, με τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τη σύντροφο τουπατέρα του.Ο 54χρονος πατέρας και η 45χρονη σύντροφός του εξαφανίστηκαν μετά τοσυμβάν καιαναζητούνται από την αστυνομία, ενώ το νεαρό μετέφερε στο νοσοκομείοτραυματισμένο, περαστικός που τον βρήκε στο δρόμο. Ο 15χρονοςνοσηλεύτηκε καιείναι καλά στην υγεία του.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, στις 22.30 περίπου, όταν,εξαιτίας λογομαχίας με το 15χρονο, η γυναίκα επιτέθηκε στο παιδί μεμπουκάλιχτυπώντας το στον αυχένα, ενώ συνέχισε να τον χτυπά με τα χέρια και ταπόδιατης σε διάφορα σημεία του σώματος. Παρών ήταν ο πατέρας στη σκηνή πουεκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.
Αβοήθητος έμεινε ο νεαρός, ο οποίος, σύμφωνα με όσα μας περιέγραψε οαστυνομικός διευθυντής κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, έχοντας τις αισθήσεις τουβγήκεστο δρόμο, όπου τον συνάντησε διερχόμενο άτομο και τον μετέφερε στοΝοσοκομείο,όπου και του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα.
Για το συμβάν παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από τοτμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε, πρόκειται για προβληματικήοικογένεια που έρχεται συχνά αντιμέτωπη με αντιξοότητες, ενώ και οκαβγάς πουοδήγησε τον 15χρονο στο νοσοκομείο, ξεκίνησε από ενδοοικογενειακό θέμαπου τουςέφερε για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας είναι ξανθιώτικης καταγωγής,ενώ η σύντροφόςτου και πιθανώς μητριά του παιδιού, είναι από αλλού. Ακόμη,πληροφορηθήκαμε ότιο 15χρονος δεν πηγαίνει σχολείο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιτέλους χιόνια!

Το έστρωσε για τα καλά στα ορεινά του νομού μας, όπου οι χιονοπτώσεις ήταν έντονες το πρωί…