-250 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
-2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
-1 πιπεριά πράσινη μεγάλη ψιλοκομμένη
-1 κ.γλ. αλάτι (κοφτή)
-2 – 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
-200 ml γάλα
-125 γραμ. βούτυρο λιωμένο και χλιαρό
-1 αυγό
-250 γραμ. φέτα σε τρίμματα
-100 gr κίτρινο τυρί τριμμένο
-πιπέρι
Σ’ενα τηγάνι με λίγο λάδι τσιγαρίζουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν λίγο…
Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το αλάτι και το μαϊντανό. Σε άλλο μπολ βάζουμε το γάλα , το βούτυρο και το αυγό και τα χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι, να ενωθούν.
Κάνουμε λακκούβα στο μπολ με τα στερεά υλικά, προσθέτουμε τα υγρά υλικά. Απαλά, με μια μαρίζ αναμιγνύουμε. Ρίχνουμε τα τυριά και τις πιπεριές…. δεν δουλεύουμε πολύ το μείγμα. Ανακατεύουμε ίσα να ενωθούν τα υλικά.
Βουτυρώνουμε τις θήκες των cupcakes και τις γεμίζουμε μ’ενα κουτάλι…. Ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά, στους 170° , στον αέρα.