Ληστεία στην ΑΤΕ Αβάτου

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Πρωινή επίσκεψη έκαναν δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπάτους με κράνος στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο ΆβατοΞάνθης.«Καλημέρισαν» τους υπαλλήλους προτάσσοντας όπλο και έκαναν «ανάληψη»19.000ευρώ!
 
Έκαναν ανάληψη 19.000ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» οι άγνωστοι κατέφτασαν στοΆβατο την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 10 το πρωί με μηχανή μεγάλου΄κυβισμού.Φορώντας τα κράνη τους μπήκαν στην τράπεζα. Ο ένας απ’ αυτούς πουσύμφωνα μεπεριγραφές αυτόπτη μάρτυρα ήταν κοντός και φορούσε αθλητικά παπούτσιαπροέταξετο όπλο απειλώντας τους υπαλλήλους και τους πελάτες που ήταν εκείνη τηστιγμήστο κατάστημα. Αφού «τσίμπησαν» τα 19.000 ευρώ αστραπιαία εξήλθαν,επιβιβάστηκανστην μοτοσικλέτα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Καθ’ όλη τηνδιάρκεια της«επιχείρησης» δεν κινδύνευσε κανείς. Να σημειώσουμε ότι στουποκατάστημαυπήρχαν κάμερες αλλά δεν αναγνωρίζονται οι δράστες καθώς ήταν…κρανιοφόροι!
 
Επιχείρηση «χτένα»…
Η αστυνομία «κτενίζει» κυριολεκτικά την περιοχή με συνεχείςπεριπολίες προκειμένου να μην μπορέσουν να διαφύγουν εκτός νομού.Προανάκρισηδιενεργεί ο Αστυνομικός σταθμός Ευλάλου σε συνεργασία με το ΤμήμαΑσφαλείας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με στόχο το «μπλοκάρισμα» στην ανεργία

Τάξη στον τομέα της εργασίας σε μια εποχή αυξανόμενης ανεργίας επιχειρεί να βάλει το υπουρ…