Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο οι εκκαθαρίσεις ΕΑΠΑΞ και Αναπτυξιακής

Έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο οι εκκαθαρίσεις ΕΑΠΑΞ και Αναπτυξιακής

0
anaptyxiaki-2

Θα συζητηθούν τα αιτήματα των εκκαθαριστών στη συνεδρίαση της Τρίτης

 Μετά τη διαμάχη που προκλήθηκε το Σώμα καλείται να εκφράσει γνώμη για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΞ

Την Τρίτη12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί νέα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, το οποίο συνεδρίασε και την προηγούμενη εβδομάδα. Στην αυριανή συνεδρίαση καλείται να αποφασίσει για τα δεκατρία θέματα της ημερήσιας διάταξης, με τα δύο τελευταία να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, μιας και μετά από αρκετό καιρό επανέρχονται ζητήματα της Αναπτυξιακής και της ΕΑΠΑΞ, με αφορμή αιτήματα των εκκαθαριστών. Ακόμη, μετά τη διαμάχη που προέκυψε ανάμεσα στη διοίκηση της ΔΕΥΑΞ και την «Κοινωνία Δημοτών», το ΔΣ καλείται να εκφράσει γνώμη για την απόφαση του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης σχετικά με την επιχείρηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

1ο ΘΕΜΑ : Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης και έγκριση οργάνωσης εκδήλωσης στην Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου, Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων και Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης στα πλαίσια εορτασμού της 25ης  Μαρτίου

2ο ΘΕΜΑ :Διόρθωση της αριθμ.340/2018 προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 του κληροδοτήματος – κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης Π. Κουγιουμτζόγλου

3ο ΘΕΜΑ :Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβασης μίσθωσης έργου για το Ε.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002534 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020»

4ο ΘΕΜΑ :3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019

5ο ΘΕΜΑ :Έγκριση της παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών

6ο ΘΕΜΑ :Λήψη απόφασης ανοίγματος λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην τράπεζα της Ελλάδος

7ο ΘΕΜΑ :Έκφραση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αριθ.11/2019 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) περί «Έγκρισης Τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας»

8ο ΘΕΜΑ : Έγκριση της αριθ.6/2019 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» περί «1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019»

9ο ΘΕΜΑ :Έγκριση της αριθ.4/2019 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» περί «1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019»

10ο ΘΕΜΑ :Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2018

11ο ΘΕΜΑ :Οικονομική ενίσχυση δημότη

12ο ΘΕΜΑ :Εξέταση αιτήσεων εκκαθαριστών Εταιρείας Αναβάθμισης Παλιάς Ξάνθης Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ (ΕΑΠΑΞ ΑΕ) και διαβίβαση του αριθ.πρωτ.3215/6-02-2019 εγγράφου τους.

13ο ΘΕΜΑ :Εξέταση αιτήματος εκκαθαριστών της Αναπτυξιακή Νομού Ξάνθης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και διαβίβαση του αριθ.πρωτ.3212/6-02-2019 εγγράφου τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…