Αστυνομικές Ειδήσεις

0

Μοτοσικλετιστής σοβαράαπό εκτροπή. Δεν φορούσε κράνος
 Την Κυριακή 04 Ιουλίου τα ξημερώματα, στην στο 3ο χλμ Ε.Ο.Ξάνθης-Καβάλας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 32χρονος  εξετράπη της πορείας τηςκαι ανατράπηκε, μεαποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίοςδενφορούσε κράνος. Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθηςκαικατόπιν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στο ΠανεπιστημιακόΝοσοκομείοΑλεξανδρούπολης. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
 
Έκλεψαν χρυσαφικά απόσπίτι
 Την Κυριακή 4 Ιουλίου το μεσημέρι, στο Σέλερο Ξάνθης,άγνωστος ή άγνωστοι  παραβίασαντηνκεντρική είσοδο του σπιτιού 40χρονου, καθώς οι ιδιοκτήτες απουσίαζανκαιέκλεψαν από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού χρυσαφικά, συνολικής αξίας δύοχιλιάδωνπεντακοσίων Ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των διακοσίων  ευρώ, κατά δήλωση τουπαθόντα.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ το Αστυνομικό Τμήμα ΠεριφέρειαςΞάνθης διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
 
Κλοπή σε καφετέρια
 Την Δευτέρα 5 Ιουλίου και ώρα 08.00 στην Ξάνθη, άγνωστοι δράστες, αφούπαραβίασαν τηνκλειδαριά γυάλινης πόρτας εισόδου καφετέριας, ιδιοκτησίας 25χρονης,μπήκαν καιέκλεψαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των εξακοσίων Ευρώ σεκέρματα.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθηςδιενεργεί προανάκριση.
 
Είχε ακατάλληλαοστρακοειδή που καταστράφηκαν
 Το Σάββατο 3 Ιουλίου το απόγευμα συνελήφθη στο Εύλαλο Ξάνθης33χρονος, ο οποίος σε  αστυνομικόέλεγχοπου του έγινε βρέθηκε να μεταφέρει ενενήντα κιλά τελλίνες και τριάντακιλάυπολείμματα αλιείας οστράκων – κελύφη, νεκρά όστρακα κλπ., τα οποίαείχεαλιεύσει από την παραλία Κεραμωτής Καβάλας. Ο Κτηνίατρος της ΔιεύθυνσηςΚτηνιατρικής Ν. Ξάνθης που έλεγξε τα οστρακοειδή, τα χαρακτήρισε μηασφαλή καιακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, διέταξε την κατάσχεσή τους και στησυνέχεια την καταστροφή τους. Επιπρόσθετα ο δράστης οδηγούσε το όχηματο οποίοδεν του  ανήκε χωρίςδίπλωμα και χωρίς ναέχει κάνει τη μεταβίβαση του οχήματος όπως όφειλε.
Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σεβάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Το ΑστυνομικόΤμήμα  ΠεριφέρειαςΞάνθης διενεργεί προανάκριση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δημοψήφισμα ΛΑΕ για τους μετανάστες

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΕ», ζητάει το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. για το νέο νομοσχέδιο περί μεταναστών που τέθηκ…