Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Μπήκαν απ’ τα κεραμίδια και «ξάφρισαν» κοσμηματοπωλείο

Μπήκαν απ’ τα κεραμίδια και «ξάφρισαν» κοσμηματοπωλείο

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mariana@yahoo.gr
   
 
Στην αναμπουμπούλα ο …κλέφτης χαίρεται! Μια βραδιά που όλοιασχολούνταν με τα αποτελέσματα των εκλογών και παρότι ήταν έντονη η παρουσία της αστυνομίας στοκέντρο και στις γειτονιές της πόλης κάποιοι ανενόχλητοι στο κέντρο τηςπόληςσκαρφάλωσαν στα κεραμίδια,  τρύπησαντηνοροφή κοσμηματοπωλείου και στην κυριολεξία το ξάφρισαν!
 
Ριφιφί σεκοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης
Το πρωί της Δευτέρας ο κ. Κώστας Ευθυμιάδης ιδιοκτήτης τουκοσμηματοπωλείου που βρίσκεται απέναντι από την Πλατεία Ελευθερίας,όταν πήγεν’ ανοίξει το κατάστημά του βρέθηκε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστηέκπληξη!Άδεια η βιτρίνα, άδειες και οι προθήκες που είχε τοποθετημένακοσμήματα. Έτρεξεστο εργαστήριό του που βρίσκεται στον πάνω όροφο και επικοινωνεί μεεσωτερικήσκάλα. Εκεί ευτυχώς υπήρχε το χρηματοκιβώτιό του καθώς οι δράστες ανκαιφαινόταν ότι επεχείρησαν να το διαρρήξουν δεν το κατάφεραν ούτε και νατομεταφέρουν…
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Προσήλθαν από το πρωί στοντόπο της κλοπής  άνδρεςτης σήμανσης τηςΑστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και επί ώρα πραγματοποιούσαν αυτοψία,  έρευνα και συλλογήαποτυπωμάτων προκειμένουνα βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
 
70.000 ευρώ η λεία…
Γερή «μπάζα» έκαναν οι δράστες καθώς σε μια πρώτη αποτίμησηο κ. Ευθυμιάδης εκτιμά ότι του κλάπηκαν κοσμήματα αξίας 70.000 ευρώ.Και βέβαιαευτυχώς που δεν άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο γιατί τότε η απώλεια θα ήτανκατάπολύ μεγαλύτερη μιας και αυτό περιείχε πολύτιμα κοσμήματα.
Σε απόγνωση  βρίσκεταιτόσο ο κ. Ευθυμιάδης όσο και η σύζυγός του βλέποντας το κατάστημά τους,μιαοικογενειακή επιχείρηση με 20ετή παρουσία., άδειο, ιδιαίτερα μάλιστα απ’ τη στιγμή που δεν είχανασφαλισμένα τα κοσμήματα.Έκαναν λόγο για στοχοποίησή τους και καλά σχεδιασμένη ενέργεια αφού οιδράστεςμπήκαν από την πίσω πλευρά του διώροφου κοσμηματοπωλείου, τρύπησαν τηνοροφήκαι έκαναν τη διάρρηξη ανενόχλητοι. Κανείς γείτονας δεν πήρε χαμπάρι…απ’ ότιμας πληροφόρησαν όμως  έτρεξαννασυμπαρασταθούν και να δώσουν κουράγιο στο νέο ζευγάρι που έπαθε αυτήντηνκαταστροφή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλή χρονιά σε όλους!

Τις ευχές τους στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρον…