Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Με το βλέμμα στη δεύτερη Κυριακή Γιαννακίδης- Παυλίδης

Με το βλέμμα στη δεύτερη Κυριακή Γιαννακίδης- Παυλίδης

0

Επιμέλεια:Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Σεδηλώσεις για το αποτέλεσμα που μεταφέρει την καθοριστική μάχη για τηνΠεριφέρεια στη δεύτερη Κυριακή προέβησαν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχεςγια τηνΑνατολική Μακεδονία και Θράκη, Άρης Γιαννακίδης και Γιώργος Παυλίδης.Οι επικεφαλείςτης ‘Κοινωνικής Συμμαχίας’ και της ‘Περιφερειακής Αναγέννησης’εμφανίζονταιαμφότεροι αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα, ενώ δεν παραλείπουν ναευχαριστήσουνόλους τους συμπολίτες που τους στήριξαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι, λόγωτηςμικρής διαφοράς μεταξύ τους, που πήγαινε την εκλογική μάχη ψήφο- ψήφοτη βραδιάτης αναμέτρησης και οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες θεωρούν ότι έχουνόλα ταεφόδια για την τελική νίκη, ο μεν Γιαννακίδης, όπως δηλώνει, γιατί: «οιπολίτεςτης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξέφυγαν από τα ψευτοδιλλήματα καιστήριξαντην νέα πρόταση», ο δε Παυλίδης διότι, σύμφωνα με τα όσα σημειώνει, «ηπροπαγάνδα και η παραφιλολογία ηττήθηκαν καθαρά από την λαϊκή βούληση».
 
Δήλωσητου υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Άρη Γιαννακίδη
Τοαποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών είναι μια νίκη της δημοκρατίας,μια νίκητης περιφερειακής σκέψης, της περιφερειακής ανάπτυξης. Η ευρύτερηπροοδευτικήκοινωνική πλειοψηφία που καταγράφεται στην Περιφέρεια της ΑνατολικήςΜακεδονίαςκαι Θράκης σηματοδοτεί μια νέα μέρα για την περιοχή.
Οιπολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξέφυγαν από ταψευτοδιλλήματα καιστήριξαν την νέα πρόταση. Τα ποσοστά που καταγράφτηκαν σηματοδοτούν τηνίκη τηςΚοινωνικής Συμμαχίας την επόμενη Κυριακή.
Ευχαριστώαπό την καρδιά μου τους πολίτες που μας στήριξαν υπό δυσμενείςσυνθήκες. Καλώόλους τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να διαμορφώσουνμε τηψήφο τους την επόμενη ημέρα για την περιφέρεια της ΑνατολικήςΜακεδονίας καιΘράκης σε με μια κατεύθυνση όχι συντηρητική αλλά βαθιά προοδευτική καιανανεωτική.
 
Δήλωσητου υποψήφιου Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Γιώργου Παυλίδη
Οιεκλογές της 1ης Κυριακής μας αναδεικνύουν νικητές. Ευχαριστούμε τουςπολίτες. Ηπροπαγάνδα και η παραφιλολογία ηττήθηκαν καθαρά από την λαϊκή βούληση.Την 2ηΚυριακή το σύνολο των υγιών δυνάμεων και των πολιτών της Περιφέρειας θακινηθείαγωνιστικά και με αποφασιστικότητα απέναντι στην κεντρική εξουσία γιατηνανάπτυξη του τόπου, για να γκρεμίσει τις πολιτικές της φτώχειας, τηςανέχειας,τις πολιτικές του μνημονίου και να δώσει μηνύματα λαϊκής πολιτικήςσυσπείρωσηςπρος κάθε κατεύθυνση. Η ελληνική περιφέρεια δεν ποδηγητείται.
Καλούμετους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σ’ αυτόν, τον δικό τους αγώνα. Ναμηναπέχουν για να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους μηχανισμούς, στασυστήματαεξουσίας και αντίστασης στα νέα μέτρα που έρχονται. Η νίκη της 2ηςΚυριακήςείναι νίκη της κοινωνίας και των πολιτών της Περιφέρειας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Δεν ξεχνάμε οι ξανθιώτες κ. Κοντέ!»

Αντεπιτίθεται στα ‘κατηγορώ’ του βουλευτή Ξάνθης κ. Α. Κοντού σχετικά με τους χειρισμούς τ…