Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ριγανοκεφτέδες

Ριγανοκεφτέδες

0

3 κουταλιές της σούπας ρίγανη

3 πατάτες βραστές

2 αυγά

Αλεύρι

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα για 20 λεπτά, τις στραγγίζουμε και τις πλένουμε με κρύο νερό. Στη συνέχεια, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάτε από την πρέσα του πουρέ.

Αναμιγνύουμε τον πουρέ με τα αυγά, τη ρίγανη, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Πλάθουμε στρόγγυλες κροκέτες και τις αλευρώνουμε. Τις τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…