Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Τετάρτη ο απολογισμός του περιφερειάρχη σε ειδική συνεδρίαση

Την Τετάρτη ο απολογισμός του περιφερειάρχη σε ειδική συνεδρίαση

0

Θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με οικονομικά και διαδικαστικά θέματα

Η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 19.00 με θέμα τον Απολογισμό Πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2017.

Θα προηγηθεί στις 18.00 τακτική συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη.

1.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ –ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

1.1. Έγκριση κατ΄ εξαίρεση εξουσιοδότησης στα ΝΠΔΔ & Ιδρύματα χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να διενεργούν αυτοτελώς τις διαδικασίες ανάδειξης προμηθευτών-χορηγητών για πετρελαιοειδή, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν.4483/2017(ΦΕΚ 107/Α/31-7-2017)

1.2. Έγκριση θέσπισης παγίου κατ΄ αποκοπή χορηγήματος καθαριότητας των Διευθύνσεων και Τμημάτων της Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ και των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας»

  1. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2.1. Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων της ΠΑΜΘ στο εσωτερικό και το εξωτερικό για το 2018.

2.2. Έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ της ΠΑΜΘ και «Ιδιώτη Μεταφορέα» για την εκτέλεση δρομολογίου μεταφοράς τεσσάρων (4) μαθητών από τα χωριά Μεσημέρι, Κισσός, Ουράνια και Τεκέ Ρούσσας (Μοναστηράκι) στο Δημοτικό Σχολείο Γονικού και την επιστροφή αυτών στο τόπο κατοικίας τους, καθώς και τη μεταφορά δύο (2) νηπίων από το Γονικό στο Ν/Γ Ρούσσας και την επιστροφή αυτών στο τόπο κατοικίας τους, κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018 στην Π.Ε Εβρου .

2.3. Έγκριση έκδοσης απόφασης σήμανσης & προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο

Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΦΥΛΑΚΙΟΥ του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ

ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΒΑΛΤΟΣ-ΦΥΛΑΚΙΟ» (τμήμα του έργου από χ.θ. 0+500 έως χ.θ.

1+800)

  1. ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

3.1. Έγκριση αποδοχής των όρων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Integrated actions for conservation and management of Natura 2000 sites, species, habitats and ecosystems in Greece» / «Ολοκληρωμένες δράσεις για τη διατήρηση και διαχείριση των περιοχών του δικτύου Natura 2000, των ειδών, των οικοτόπων και των οικοσυστημάτων στην Ελλάδα» και ακρωνύμιο του έργου: «LIFE IP 4 NATURA» και ορισμός αρμόδιων Υπηρεσιών για την υλοποίησή του.

  1. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

4.1. Έγκριση έκδοσης ψηφίσματος με αφορμή τις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις σχετικά με το Σκοπιανό . Εισηγητής : Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Ναθαναηλίδης .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…