Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Σύγκλητος του ΔΠΘ έκοψε την πίτα της

Η Σύγκλητος του ΔΠΘ έκοψε την πίτα της

0

Ευχές για τη νέα χρονιά με περισσότερη δημιουργικότητες, νέες επιτυχίες και λιγότερες αντιξοότητες απηύθυνε στα μέλη ο Πρυτανεύων κ. Τουλουπίδης

Τη βασιλόπιτα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έκοψε την Πέμπτη η Σύγκλητος του Δ.Π.Θ., κατά την πρώτη συνεδρίασή της για το 2018. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο κ. Βαρθολομαίος, καθώς ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων απουσίαζε εκτός Μητροπόλεως.

Ο κ. Βαρθολομαίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη για το νέο έτος στα όργανα της διοίκησης, τους καθηγητές, τους φοιτητές και το προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Ο Πρυτανεύων του Δ.Π.Θ. Καθηγητής κ. Σταύρος Τουλουπίδης απευθύνθηκε στα μέλη της Συγκλήτου αναφέροντας τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες, Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του Δ.Π.Θ. Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιά μου το 2018 να είναι ένα  έτος με υγεία, ευτυχία, αγάπη και επιτυχία στο έργο σας. Σας εύχομαι μια παραγωγική και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά. Ο χρόνος που κύλησε ήταν πολύ δύσκολος για το Ίδρυμά μας. Ένας χρόνος προβλημάτων και προβληματισμών, αντιξοοτήτων και ανατροπών. Όμως με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στους φοιτητές και τους συνεργάτες μας, με σεβασμό στην ιστορία του Ιδρύματός μας και πίστη στις δυνάμεις του ανθρώπινου δυναμικού του, με δικαιοσύνη, ανιδιοτέλεια, πάθος και αυταπάρνηση, διαφάνεια, ενότητα και συνεργασία υπερβήκαμε τις δυσκολίες, εμπόδια προβλήματα και αντικρίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Έχω τη βεβαιότητα ότι το 2018 θα είναι έτος επανεκκίνησης, ανάπτυξης και ανασυγκρότησης του Πανεπιστημίου μας πάνω στις ισχυρές βάσεις που έχει δομήσει η ιστορική πορεία των 44 ετών. Με οδηγό και έμπνευση την αξιοκρατία, την εξωστρέφεια, την αριστεία, συλλογικά και ενωμένοι θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών. Μας περιμένει ένα έτος σκληρής εργασίας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες του Πανεπιστημίου μας. Με όραμα, αισιοδοξία δημιουργικό προβληματισμό και μεράκι θα αναδείξουμε το 2018 ως έτος ορόσημο. Θερμές ευχές για δύναμη, έμπνευση, επιμονή και επιτυχίες στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί.»

Το φλουρί έτυχε στον Πρόεδρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητή κ. Ι. Μπούταλη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…