Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Η Αστυνομία Ξάνθης γιόρτασε τον προστάτη της

Η Αστυνομία Ξάνθης γιόρτασε τον προστάτη της

0

Χθες το πρωί, Τρίτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καθιερωμένο πρόγραμμα, η τελετή εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Άγιου Αρτεμίου.

Στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, στη συνέχεια στις 11.10 πραγματοποιήθηκε ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και στις 11.30, πραγματοποιήθηκε υποδοχή επισήμων και κοινού στο Αστυνομικό Μέγαρο Ξάνθης.

Πολλοί ήταν αυτοί,  που παρευρέθηκαν και από τους επίσημους και από τους πολίτες της Ξάνθης αλλά και συνταξιούχους Αστυνομικούς που ακόμη συνεχίζουν να τιμούν το Σώμα.

Την εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ξάνθης, τίμησαν με την παρουσία τους πέρα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας Ξάνθης,  ο Σεβασμιότατος   Μητροπολίτης  Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο Νομάρχης Ξάνθης Γ. Παυλίδης, η Αντινομάρχης Ξάνθης κα. Ε. Στάντσιου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Λ. Κωνσταντινίδης.

Τις εντυπώσεις βέβαια κέρδισαν, οι νεαρές αστυνομικίνες ντυμένες με την επίσημη στολή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζει τις επισκέψεις ο νομάρχης στην ύπαιθρο χώρα

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 ο Νομάρχης Ξάνθης, κ. Γεώργιος Παυλίδης επισκέφθηκε την περιοχή τ…