Ήξεις αφήξεις ο κ. Μάντατζη

0

Περαιτέρω διευκρινίσεις έδωσε αποκλειστικά στο «Ε» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν Μάντατζη, αναφορικά με την αιφνιδιαστική απόφασή του την οποία γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Συγκεκριμένα ο κ. Μάντατζη διευκρίνισε: «Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα είμαι υποψήφιος»! Αυτό αποκωδικοποιημένο, απλά επιβεβαιώνει ότι δέχεται πόλεμο εκ των έσω και ότι έχει χάσει μέρος των ψηφοφόρων του και των υποστηρικτών του αλλά παράλληλα ουσιαστικά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να άρει την απόφασή του και να τελικά είναι υποψήφιος αν ο χώρος που τον στήριξε άρει τις επιφυλάξεις του.
Όλα αυτά σημαίνουν μόνο ένα και τούτο επεξηγεί την κίνηση Μάντατζη: Ότι επεδίωξε να μετρήσει τα …κουκιά του αλλά και να ασκήσει συσπειρωτική «πίεση» στην μειονότητα.
Στο ΠΑΣΟΚ αγρόν ηγόραζαν…
Μπορεί ο γραμματέας τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Τσαρτσάρας να έκανε δήλωση στο «Ε» (δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Μ. Παρασκευής), όπως και ο κ. Ξυνίδης που παρενέβη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αναζητήσεις» όμως ο κ. Μάντατζη διευκρινίζει ότι δεν ενημέρωσε κανένα πριν την ανακοίνωση : «Πρώτα το ανακοίνωσα και κατόπιν ενημέρωσα το κόμμα μου». Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας …πνέουν μένεα για ακόμη μια φορά για τον κ. Μάντατζη στο ΠΑΣΟΚ κεντρικά, για την απόφασή του να λειτουργήσει …αυτόνομα και χωρίς να ενημερώσει κανένα καθώς θεωρούν ότι η κίνηση αυτή εκθέτει το κόμμα. Επιπλέον εκθέτει και αυτούς που στήριξαν την υποψηφιότητά του! Όμως κάποιοι εκτιμούν ότι «ουδέν κακόν αμιγές καλού» γιατί η κίνηση αυτή …λύνει τα χέρια του ΠΑΣΟΚ προς την αναζήτηση άλλου υποψηφίου.
Άρχισαν οι κρούσεις σε άλλους
«Ουδείς αναντικατάστατος» έστω και με 16.000 ψήφους λένε στο ΠΑΣΟΚ και ήδη άρχισαν οι προσεγγίσεις με έτερους ενδιαφερόμενους που σε άλλες εκλογικές «δοκιμασίες» είχαν μια επιτυχή εμφάνιση, με πρώτο τον κ. Μπαράν Μπουρχάν.
Όμως και απ’ την πλευρά της η ΝΟΔΕ δεν κάθεται με …σταυρωμένα τα χέρια!
Πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές με τον πρώην βουλευτή κ. Μπηρόλ αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΤΕΞ κ. Οζάν Αχμέτογλου.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτοπόρα η πνευμονολογική κλινική της Αλεξανδρούπολης

Πρωτοπόρα η πανε`…