Για τη ζύμη
-120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1 πρέζα αλάτι
-100γρ. βούτυρο φρέσκο
-1 κουτ. σούπας ζάχαρη
-1 κουτ. σούπας νερό παγωμένο
Για τη γέμιση
-2 κουτ. σούπας ζάχαρη
-3 κρόκους αβγών
-ξύσμα και χυμό από 2 μοσχολέμονα
-25γρ. ψίχουλα από φρέσκο λευκό ψωμί
-250ml γάλα
Για τη μαρέγκα
-3 ασπράδια
-120γρ. ζάχαρη ψιλή
Ξεκινήστε από τη ζύμη της τάρτας. Κοσκινίζετε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτετε το βούτυρο σε κομμάτια ανακατεύοντας και τρίβοντας με τα δάχτυλα το αλεύρι και το βούτυρο μέχρι να μοιάζει με τρίμματα. Προσθέτετε τη ζάχαρη και το παγωμένο νερό. Ζυμώνετε καλά μέχρι να πάρετε μια μαλακή και λεία ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη σ’ ένα χοντρό φύλλο διαμέτρου 25εκ. Τοποθετείτε το φύλλο στο ταψί και το βάζετε στο ψυγείο.
Εν τω μεταξύ φτιάχνετε τη γέμιση: Τοποθετείτε τα υλικά της γέμισης σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύετε με αβγοδάρτη. Τα αφήνετε να ξεκουραστούν για περίπου 1 ώρα.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Βγάζετε το ταψάκι από το ψυγείο, χτυπάτε το μίγμα της γέμισης μ’ έναν αβγοδάρτη μέχρι να αφρατέψει και το ρίχνετε στο ταψάκι με τη ζύμη. Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά, αποσύρετε από το φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει. Όταν θέλετε να τη σερβίρετε, χτυπάτε τα ασπράδια σε μια πηχτή μαρέγκα, προσθέτετε τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να πήξει καλά. Απλώνετε τη μαρέγκα πάνω στην τάρτα κάνοντας μικρά βουναλάκια και ψήνετε στον φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα η μαρέγκα και να γίνει τραγανή.