Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Ζωοτροφές

Ζωοτροφές

0

Οι ζωοτροφές αποτελούσαν πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας οικονομίας. Το είδος αυτό της τροφής καταναλώνουν τα γουρούνια, οι κατσίκες, οι κότες και κυρίως οι άνθρωποι. Κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι ως έχοντες και την μεγαλύτερη βουλιμία.

Οι κατσίκες τρώνε φυράματα και σιτάρι, τα γουρούνια κοτσάνια από καλαμπόκι και οι κατσίκες μπόλικο τριφύλλι. Τώρα, όσον αφορά τους ανθρώπους, αυτοί είναι παμφάγα. Εκτός από κρέας λαχανικά και ψωμί καταβροχθίζουν κατά συρροή συνθήματα, αναθήματα, λιβάνια και κατά κόρον ουρανομήκεις ζητωκραυγές όταν ακούνε ονόματα όπως Ντε λα Μπέγια του Ολυμπιακού και Αμπντούλ Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι ανάγκη οπωσδήποτε το όνομα να αφορά Αφρικανό ποδοσφαιριστή, ακόμη και Ρωσόφωνο Πρόεδρο ομάδας να αφορά εμάς το ίδιο μας κάνει. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μιλά μόνον Ρωσικά αλλά εμάς τους Ελληνόφωνες κι αυτός μας κάνει, αρκεί να φέρνει στην ομάδα προσωπικότητες της 9ης τέχνης του ποδοσφαίρου όπως οι κ.κ. Εβγέν Σακχόφ, Μαμέ Τιάμ και Ντιέγκο Μπισεσβάρ. Προσωπικότητες που σίγουρα σύντομα θα σκιάσουν ονόματα όπως αυτά του Αριστοτέλη και του Δημόκριτου. Όταν μιλάς για τον Γουακάου του Παναθηναϊκού ή για τον Ιντέγιε του Ολυμπιακού πρέπει να πλένεις το στόμα σου πρώτα με ανθόνερο, ύστερα μα αγίασμα και τέλος με την χρυσή Colgate για πιο αστραφτερά δόντια, για πιο δροσερή αναπνοή. Δεν θα αλλάξεις την Colgate ποτέ πιά.

Θα κολλήσεις στον πασαδόρο Αλεχάντρο Ντομίγκες για όλη σου τη ζωή. Θα απολαύσεις τα καλλίτερα τακουνάκια, τα αριστουργηματικότερα φαλτσαριστά κόρνερς και θα πεθάνεις στο τέλος πλήρης ημερών και βλακείας ένθα απέδρα πάσα οδύνη,λύπη και νοημοσύνη. Ενδέχεται στην κηδεία σου να παραστεί και ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος θα εκφωνήσει τον επικήδειο σε μετάφραση από έναν έμπειρο διερμηνέα των Ελληνορωσικών.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι Ελληνικές ομάδες έχουν μπει για καλά τα τελευταία χρόνια σε πορείες θριάμβων, διθυράμβων και επιτυχιών χάρις στην νομολογία που επιτρέπει την συμμετοχή στην ομάδα παικτών όλων των εθνικοτήτων πλην αυτών των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών εκ της ημεδαπής. Αλλοδαπούς δώσε μας και την ψυχή μας πάρε. Εκείνος ο εξευτελισμός των προηγουμένων δεκαετιών με παίκτες όπως ο Δομάζος, ο Παπαϊωάννου, ο Νεστορίδης, ο Κούδας και ο Σιδέρης εξέλιπε και έτσι μόνον σηκώσαμε κεφάλι. Ελπίζουμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να επιβάλει την απαγόρευση και στην Εθνική μας ομάδα παικτών με ποταπά ονόματα όπως Μανωλάς, Φουρτούνης, Πιτυχούτης, Στεφανάκος και άλλοι ασήμαντοι και ανίκανοι Έλληνες εκτελεστές φάουλ και πέναλτι. Να παγκοσμιοποιηθούμε επιτέλους για να πάψουμε να είμαστε το μαύρο πρόβατο του σύγχρονου πολιτισμού.

Σοσιαλισμό έχουμε, τις βαθμολογίες στο Γυμνάσιο τις καταργούμε ας καταργήσουμε σιγά-σιγά και τα Ελληνικά ονόματα για να νοιώσουμε κι εμείς την υπερηφάνεια των Αλβανών, των Γεωργιανών ληστών αλλά και των Νιγηριανών ποδοσφαιριστών που κατακλύζουν την χώρα μας. Για την αποδοχή των ανωτέρω σαφώς και αναμφισβητήτως υπέροχων ιδεών υπάρχει έτοιμος λαός να τις στηρίξει και να τις αναδείξει, είναι τα στίφη των γηπέδων, τα πνευματικά παιδιά του ενστίκτου και της πιθανής κτηνωδίας των κόκκινων, των πράσινων και γενικά όλου του χρωματολογίου της ποδοσφαιρικής ανοησίας και βαρβαρότητας.

Φοίβος Ιωσήφ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
  • Ανθρωπωδία

    Είναι η ᾠδὴ τῶν τράγων = χορικό άσμα των λατρευτῶν του Διονύσου που φορούσαν δέρματα τράγω…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…