Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κέικ ζυμαρικών με γαλοπούλα

Κέικ ζυμαρικών με γαλοπούλα

0
keik-galopoula

-1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι

-5 φέτες μπέικον, μαγειρεμένο

-3 φλιτζάνια ψητή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους

-1 ½ φλιτζάνι πουρέ πατάτας

-½ φλιτζάνι γιαούρτι

-½ φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη

-1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

-5 αυγά

-αλάτι & πιπέρι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αναμειγνύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υλικά, προσθέτοντας τα αυγά στο τέλος. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια καλά λαδωμένη φόρμα για κέικ σιλικόνης, πιέζοντάς το λίγο προς τα κάτω. Το αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να παίρνει ένα ελαφρύ καφετί χρώμα στις άκρες, περίπου 30 λεπτά.

Το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει στην κορυφή. Το σερβίρουμε ζεστό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…