Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αγόρι το πρώτο παιδί του 2016

Αγόρι το πρώτο παιδί του 2016

0
moro

Το δεύτερο παιδί μιας οικογένεια από την Π. Χρύσα

Παράξενο και όμως αληθινό: Μποναμάδες σε νοικοκυριά της Ξάνθης μοίρασε άγνωστος «Αη Βασίλης». Οι ένοικοι βρήκαν φάκελο με χρήματα στην πόρτα τους!

Γένους αρσενικού είναι το πρώτο μωρό του 2016 στην Ξάνθη. Σύμφωνα με στοιχεία από την Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης είναι ένα υγιέστατο μωρό που γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου και συγκεκριμένα στις 2.30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Ζυγίζει 3.400 κιλά και τόσο αυτό όσο και η μητέρα του Σελμά χαίρουν άκρας υγείας. Είναι το δεύτερο παιδί της οικογένεια του Μπασί Αμέτ Τσαούς που διαμένει στην Π. Χρύσα. Στις 2 Ιανουαρίου γεννήθηκε κι ένα ακόμη μωρό στην Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης που είναι κορίτσι.

Το «Ε» εύχεται να Ζήσουν να’ ναι Καλότυχα!

Μποναμάδες σε νοικοκυριά της Ξάνθης από άγνωστο Αη Βασίλη

Στα πρώτα γεγονότα της χρονιάς καταγράφεται και ένα παράξενο γεγονός που συνέβη στην Ξάνθη που ωστόσο καταδεικνύει ότι δεν λείπει η αγάπη και η αλληλεγγύη από την πόλη μας. Σύμφωνα με το siteQ xanthinea.gr ένας άγνωστος «Άγιος Βασίλης» μοίρασε χρήματα σε σπίτια της Ξάνθης! Και ιδού πως: Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι ένοικοι μιας τριώροφης οικοδομής που βρίσκεται στην Εκτενεπόλ και κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όταν βρήκαν έξω από την πόρτα τους ένα φάκελο με χρήματα! Κανείς δεν αντιλήφθηkε ποιος ήταν ο Αη Βασίλης που πέρασε από τα σπίτια τους και τους άφησε μποναμάδες… Λίγα χρήματα για το καλό του χρόνου όμως μεγάλη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης που κάνουν υπαρκτή την παρουσία του Αη Βασίλη στις μέρες μας!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…