Λαμβάνοντας έναυσμα από δήλωση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη στο «Ε» ότι επιθυμεί την προσάρτηση της Διομήδειας, Ζυγού Φελώνης στο Δήμο Ξάνθης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βιστονίδας – συνδυασμός Νέα Πορεία – κ. Βασίλης Τσολακίδης, εκφράζει την αντίθεση του και κάνει λόγο για μεθόδευση εκ μέρους του Δημάρχου Ξάνθης που εξυπηρετεί κομματική σκοπιμότητα. Παράλληλα «επιτίθεται» κατά του Δημάρχου Βιστονίδας κ. Ζλάτκου, χαρακτηρίζοντάς τον «κατώτερο των περιστάσεων» και ότι «δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου του»
Τσολακίδης προς Στυλιανίδη: «Όποιος σκάβει λάκκους για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα »
«Πέρασε μια βδομάδα από τότε που ο Δήμαρχος Ξάνθης δημόσια τοποθετήθηκε και με την αλαζονεία του ισχυρού, μας πληροφόρησε ότι θέλει με το νέο «Καποδίστρια» το φιλέτο της πρώην κοινότητας Διομήδειας να το προσαρτήσει στο Δήμο Ξάνθης.
Αυτό ασφαλώς είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου που οραματίστηκαν κάποιοι φωστήρες του ινστιτούτου Αυτοδιοίκησης με τους εδώ παράγοντες που έχει σαν σκοπό να ελεγχθούν κομματικά οι Δήμοι για τα επόμενα χρόνια.
Θα τους θυμίσουμε τη λαϊκή παροιμία «όποιος σκάβει λάκκους για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα ».
Η Αυτοδιοίκηση του νομού μας είναι ώριμη, έχει και την εμπειρία και τη διάθεση να συζητήσει και να αποφασίσει για τις εξελίξεις μέσα από τα θεσμοθετημένα στο νομό όργανά της. Όλα τα άλλα είναι μικροκομματικές σκοπιμότητες που θα καταδικαστούν από την κοινωνία του νομού μας.
Υ.Γ.
Περιμέναμε από τον κ.Ζλάτκο Νικόλαο να πάρει θέση κάτι που μέχρι σήμερα δεν έκανε. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου μας.
Ο συνδυασμός μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί για το Δήμο μας και για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας οι οποίοι μας εξέλεξαν».
-
Ξάνθη Καρναβάλι 2025: Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο παρουσιαστής εκ μέρους της δημόσιας τηλεόρασης Το Καρναβάλι … -
Η ιστορία της πεζογέφυρας που δεν λειτούργησε ούτε μία μέρα
Βυθίστηκε μόλις άνοιξε από τεχνικές αστοχίες – Παρά τις παρεμβάσεις και τις δοκιμές στατικ… -
Η Περιφέρεια «στρώνει τον δρόμο» για την λειτουργία του κάθετου άξονα
Απόφαση Τοψίδη για ένταξη στο ΠΕΠ ΑΜΘ έργου αναβάθμισης του δρόμου 6,1 εκ. ευρώ-Δήλωση Μπρ… -
Κατ οίκον αποστολή φαρμάκων: Ποιους αφορά και ποια είναι η διαδικασία
Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου η διανομή κατ’ οίκον των φαρμάκων υψηλού κόστους από το…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
-
Κατ οίκον αποστολή φαρμάκων: Ποιους αφορά και ποια είναι η διαδικασία
Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου η διανομή κατ’ οίκον των φαρμάκων υψηλού κόστους από το… -
Τάρτα με κρεμμύδια και φέτα
-ελαιόλαδο -5-6 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα -φύλλα από μερικά κλωνάρια θυμάρι -125 γρ. αλεύρι…
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
-
-
Εκπτώσεις για γενικό ΄ξελάσπωμα’
Ως είθισται, μετά τις γιορτές, ακολουθεί η περίοδος των εκπτώσεων που συνήθως διακαώς περι… -
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Ημερίδα σήμερα στην Πολυτεχνική
Στα πλαίσια του Ε …