-2 φύλλα σφολιάτας
-300γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-3 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες, από βάζο
-1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
-1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
-1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
-1 πρέζα κανέλα
-1 φύλλο δάφνης
-1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας
-λάδι για το άλειμμα του ταψιού
-αλάτι, πιπέρι
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τον κιμά ταυτόχρονα μέχρι να ροδίσει και να μοσχομυρίσει. Προσθέτετε την κανέλα, τη δάφνη, τον πελτέ και αλατοπιπερώνετε. Σβήνετε με το λευκό κρασί και αφήνετε τον κιμά να μαγειρευτεί μέχρι να ψηθεί καλά και να στεγνώσει
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ψιλοκόβετε τις πιπεριές Φλωρίνης.
Κόβετε τα φύλλα της σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια διαστάσεων 5×5εκ. Σε κάθε τετράγωνο βάζετε στη μέση από ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση και ένα δυο κομματάκια πιπεριά Φλωρίνης από πάνω. Διπλώνετε τα τετράγωνα φύλλα σε τριγωνάκια και τα πατάτε στην άκρη με ένα πιρούνι να κλείσουν.
Λαδώνετε ένα ταψί και αραδιάζετε μέσα τα πιτάκια. Τα ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20-30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα σερβίρετε ζεστά.