1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια ξηρή μαγιά στιγμής
1,5 κουταλιά σούπας ζάχαρη
½ φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
1 κουταλιά σούπας αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
1,5 ποτήρι χλιαρό νερό περίπου
Για την γέμιση
½ κιλό γκούντα τριμμένο
10-15 φέτες ζαμπόν
10-15 φέτες μπέικον
Κέτσαπ
Ρίγανη
1 πράσινη πιπεριά
Λίγα μανιτάρια
2 κρόκους αυγών
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για την ζύμη εκτός από το νερό και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το χλιαρό νερό λίγο λίγο ζυμώνοντας μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον για 60 λεπτά. Κόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον σε λωρίδες, την πιπεριά και τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια. Χωρίζουμε την ζύμη μας σε μπαλάκια μεγέθους λίγο μεγαλύτερα από το αυγό. Ανοίγουμε με τον πλάστη σε φαρδιές στενόμακρες λωρίδες κάθε μπαλάκι ζύμης (περίπου 10-15 cm). Απλώνουμε από την μια άκρη μέχρι την άλλη με κέτσαπ, πασπαλίζουμε με ρίγανη και γκούντα, γεμίζουμε και με τα κομμένα υλικά μας (ζαμπόν , μπέικον, πιπεριά, μανιτάρια). Διπλώνουμε πρώτα τα πλαϊνά σημεία ώστε να θωρακίσουμε την γέμιση και στη συνέχεια τυλίγουμε σε ρολό. Πιέζουμε απαλά με τα δάκτυλα να κολλήσει καλά και δίνουμε σχήμα κουλουριού. Χτυπάμε τους κρόκους κι αλείφουμε τα κουλούρια, πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυράκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν αρκετά.