Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Διάρρηξη στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Honda

Διάρρηξη στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Honda

0
diariktis

Πήραν έως και το κλειδί του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη – «Πληγή» οι γνωστοί άγνωστοι του Δροσερού

Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες της περιοχής – Έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

Στόχος διαρρηκτών για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο έγινε η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Honda/Mitsubishi Ευστρατίου που βρίσκεται στο πρώτο χιλιόμετρο της Ε.Ο Ξάνθης-Λάγος. Άγνωστοι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα της Τρίτης και αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων προκαλώντας παράλληλα φθορές στα αυτοκίνητα της έκθεσης όπως και των πελατών. Σύμφωνα με τον κ. Ευστρατίου κοστολογούνται σε πάνω από 1.000 ευρώ.

Πήραν έως και το κλειδί του αυτοκινήτου του…

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμια πήραν μία μπαταρία, 3 ηχοσυστήματα, διάφορα εργαλεία, ένα τιμόνι, βενζίνη και το κλειδί του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας κ. Ευστρατίου. Όπως λέει τόσο ο ίδιος όσο και οι διπλανές αντιπροσωπείες όπως του Καρανικολάου γίνονται συχνά στόχος διαρρηκτών τα 3 τελευταία χρόνια Να σημειώσουμε ότι οι αντιπροσωπείες είναι κοντά στο Δροσερό και είναι γνωστό ότι υπάρχουν συμμορίες που κλέβουν και πουλούν τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων.

«Πληγή» οι γνωστοί άγνωστοι του Δροσερού – Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες της περιοχής

Οι επαγγελματίες είναι αγανακτισμένοι και μάλιστα πρόσφατα ο ο Πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Αθανασιάδης που έχει επίσης αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκθέτοντας το κοινωνικό πρόβλημα του Δροσερού και ζητώντας επίλυση. Να σημειώσουμε επίσης ότι το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε διάρρηξη σε ΙΧ στο παρακείμενο ινστιτούτο του Υπουργείου Γεωργίας «Δήμητρα» όπου διέρρηξαν ένα υπηρεσιακό όχημα, προκάλεσαν ζημιές και έκλεψαν διάφορα είδη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…