Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εργατικό ατύχημα στην ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης

Εργατικό ατύχημα στην ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης

0
DEH ergasies-empros

40χρονο υπάλληλο των χτύπησε ρεύμα ενώ ήταν σε κολώνα για εργασία

Τον έσωσε ο συνάδελφος του. Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο – Δεν κινδυνεύει η ζωή του

Σοβαρό ατύχημα την ώρα της εργασίας του έπαθε υπάλληλος εναερίτης της ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης, ο οποίος ανέβηκε σε κολώνα της ΔΕΗ για να συνδέσει με ηλεκτρικό ρεύμα μια κτηνοτροφική μονάδα στο Νεοχώρι και κυριολεκτικά «κεραυνοβολήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα 20.000 volt! Το ατύχημα έγινε το πρωί της Δευτέρας και ο άτυχος υπάλληλος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή ο συνάδελφός του!

Τον χτύπησε ρεύμα 20.000 volt!

Ο 40χρονος υπάλληλος που είναι πατέρας 4 παιδιών λίγο μετά την αναρρίχηση του μετασχηματιστή μέσης τάσης έπαθε ηλεκτροπληξία   – σύμφωνα με πληροφορίες τον χτύπησε ρεύμα 20.000 volt! – για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους και έπεσε ξαφνικά μπρος στα μάτια του έκπληκτου συναδέλφου του. Ευτυχώς όμως που ο συνάδελφός του μετά το σοκ της πρώτης στιγμής κράτησε την ψυχραιμία του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς του καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση που του έσωσαν τη ζωή. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.

Δεν κινδυνεύει η ζωή του

Όπως μας πληροφόρησε ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Παπαδόπουλος Κυριάκος που ενημερώθηκε για το ατύχημα και την υγεία του 40χρονου φέρει μεν τραύμα από την πτώση όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Για τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά η προανάκριση που είναι σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης. Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…