Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Τέλος η σεζόν με… γιορτή για τον Αρίωνα

Τέλος η σεζόν με… γιορτή για τον Αρίωνα

0
arion-giorti

Απονομές, φιλικός αγώνας και… εδέσματα στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της ξανθιώτικης ομάδας

Βραβεύθηκε η εφηβική ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ και κατέκτησε την 5η θέση στο πανελλήνιο

Με αποχαιρετιστήριο… πάρτι έκλεισε η φετινή σεζόν για τον Αρίωνα Ξάνθης, που φέτος πραγματοποίησε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.

Η ξανθιώτικη ομάδα διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» μία όμορφη γιορτή αφιερωμένη στις ακαδημίες της, αλλά και στο εφηβικό τμήμα που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ και συνέχισε μέχρι τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν περισσότερα από 200 νεαρά παιδιά των ακαδημιών και φυσικά οι μεγαλύτεροι ηλικιακά αθλητές του εφηβικού που βραβεύθηκαν από τη διοίκηση για την επιτυχία τους.

Παράλληλα δεκάδες γονείς των αθλητών, μέλη της διοίκησης και φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν τους αγώνες φιλικού χαρακτήρα που έγιναν, με τους νεαρούς μπασκετμπολίστες να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ ρόλο πέρα από προπονητών και διαιτητών στα παιχνίδια ανέλαβαν οι προπονητές του συλλόγου Βαγγέλης Αρβανιτίδης, Γιάννης Θερμός, Γιώργος Θεοδωρίδης, Χρήστος Θεοδωρίδης και Πασχάλης Μαστράφης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πριν το κυρίως μενού έπαιξαν τα τμήματα 2005-2006, 2003-2004, 2001-2002, ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκαν με μετάλλια οι τρείς πρώτοι που αναδείχτηκαν μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια.

Ακολούθησε η βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στους Έφηβους, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Σαββουλίδη να τιμά τους πρωταθλητές, δίνοντας τους ένα λάβαρο της ομάδας. Στο κλείσιμο της πολύ όμορφης εκδήλωσης έγινε αγώνας μεταξύ των παικτών της Εφηβικής και της παιδικής ομάδας του Αρίων που δημιούργησαν δύο «επίλεκτες» ομάδες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα ενώ πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν και τα εδέσματα που ετοίμασαν μέλη του συλλόγου στην ψησταριά που είχε στηθεί δίπλα στο γυμναστήριο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…