Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Απείλησε δυο ανήλικα με μαχαίρι για να του δώσουν τα κινητά τους

Απείλησε δυο ανήλικα με μαχαίρι για να του δώσουν τα κινητά τους

0
listeia maxairi

Τον ακινητοποίησαν περαστικοί και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς ενώ τα παιδιά τράπηκαν σε φυγή χωρίς να του τα δώσουν

Καθημερινό φαινόμενο οι ληστείες και οι απόπειρες στην πόλη και τον νομό μας – Ευτυχώς όμως υπάρχει ακόμη φιλότιμο και αλληλεγγύη

Άλλη μια απόπειρα ληστείας έρχεται να προστεθεί στην μακριά λίστα των αστυνομικών συμβάντων της πόλης μας . Ένας σεσημασμένος 27χρονος απείλησε με μαχαίρι δυο ανήλικα παιδιά με σκοπό να τους κλέψει τα κινητά!

Έβγαλε μαχαίρι για να τους πάρει τα κινητά τους

Τη Δεύτερα το βράδυ και ενώ δυο παιδιά ένας 16χρονος και ένας 17χρονος βάδιζαν αμέριμνοι τους πλησίασε ένας 27χρονος και αφού τους απείλησε με μαχαίρι που κρατούσε τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κινητά τους. Τα παιδιά αντέδρασαν ψύχραιμα και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να του παραδώσουν τα κινητά.

Τον ακινητοποίησαν περαστικοί και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς

Το περαστικό το αντιλήφθηκαν περαστικοί που τον ακινητοποίησαν και στην συνέχεια ο δράστης της απόπειρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί και προσέτρεξαν στο σημείο. Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Υπάρχει ακόμη φιλότιμο και αλληλεγγύη

Αδιαμφισβήτητα παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση σε ληστείες και απόπειρες ληστειών στην πόλη μας και στο νομό μας και πλέον τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο. Ωστόσο στο συγκεκριμένο συμβάν εντύπωση προκαλεί αφ’ ενός το γεγονός ότι τα παιδιά αντέδρασαν ψύχραιμα αλλά και οι περαστικοί που δεν αδιαφόρησαν αλλά ακινητοποίησαν τον δράστη, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει ακόμη αδιαφορία και συναισθηματική αλλοτρίωση για τον διπλανό μας και αυτό είναι παρήγορο!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…