Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 18 θέσεις στην Ξάνθη – 7 θέσεις στο Δήμο

18 θέσεις στην Ξάνθη – 7 θέσεις στο Δήμο

0

7 θέσεις στο Δήμο Ξάνθης
Με Μηχανικούς και Φύλακες θα ενισχυθεί ο Δήμος Ξάνθης. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 1, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών 1, ΠΕ Περιβάλλοντος 1,ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών 1 και ΥΕ Φυλάκων Νεκροταφείου 2. Οι υποψήφιοι Μηχανικοί οφείλουν να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ.
18 μόνιμες θέσεις στην Ξάνθη

5 θέσεις ΠΕ και 3 θέσεις ΔΕ μόνιμες έχουν εγκριθεί για την Ξάνθη για τη στελέχωση φορέων.
Διευκρίνιση: Έληξε η προθεσμία υποβολή αιτήσεων για τη θέση Χημικών και στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ
Οι θέσεις αφορούν:
Κατηγορία – ειδικότητα Φορέας Θέσεις τηλέφωνο Αιτήσεις
ΠΕ Κτηνιατρικού ΕΛ.Ο.Γ. 2 2310 – 326 453 30/11/2008
ΠΕ Χημικών Υπ. Οικ. 2 2130 – 1319100 17/11/2008
ΠΕ υπ. εκπαίδ. Ιν.Διαρκ. εκπ. 1 210 – 2114267 25/11/2008
ΔΕ Διοικ. Γραμμ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ 3 213 – 1319100 17/11/200

Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στην ΑΤΕ
10 θέσεις στην Ξάνθη

Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα κατατίθενται οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για τις 909 μόνιμες θέσεις στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος. Ολόκληρη η προκήρυξη δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 575/3-Π-2008. Το νέο προσωπικό θα καλύψει διοικητικές θέσεις ειδικότητας Π Ε Οικονομικού, ΤΕ Οικονομικού και ΔΕ Οικονομικού. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει κατ’ εφαρμογή του συστήματος μορίων. Αναλυτικά, οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση: 182 θέσεις, Τεχνολογική Εκπαίδευση: 273 και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: 454 θέσεις. Κριτήρια πρόσληψης είναι η πολύ καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ οφείλουν να διαθέτουν αντίστοιχο πτυχίο από τους οικονομικούς κλάδους ή τις Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες, ενώ για τους υποψηφίους ΔΕ θα χρειαστεί δίπλωμα ΙΕΚ.
10 θέσεις στην Ξάνθη
Νομαρχία ΠΕ ΤΕ ΔΕ Σύνολο θέσεων
Ξάνθης 2 2 6 10

«Ε» – Εργασία στην Περιφέρεια

71 θέσεις τακτικών στη Ροδόπη

Οι υπάλληλοι θα απορροφηθούν από το Δήμο Σιδηροχωρίου. Βασικό κριτήριο πρόσληψης η εντοπιότητα

Προσκλητήριο πρόσληψης σε υπαλλήλους τριών διαφορετικών ειδικοτήτων απευθύνει ο δήμαρχος Σιδηροχωρίου. Θα απορροφηθούν συνολικά 71 υπάλληλοι από τις κατηγορίες ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται το σχετικό αίτημα. Ακολούθως, θα «οδηγηθεί» στο Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να πάρει ΦΕΚ και να ξεκινήσει η 2θήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.
Θα προσληφθούν 71 υπάλληλοι από την κατηγορία ΤΕ, οι οποίοι θα εργαστούν ως διοικητικό προσωπικό, 38 από την κατηγορία ΔΕ για θέσεις όπως χειριστών Μηχανών, Προγραμματισμού Η/Υ και Αυτοματισμού Η/Υ και, τέλος, 16 υπάλληλοι ΥΕ για εργασίες καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Οι ενδιαφερόμενοι για τις διοικητικές θέσεις οφείλουν να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτεχνικού β’ τάξης, οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ, γνώση χειρισμού Η/Υ και εμπειρία δύο ετών σε τήρηση λογιστικών βιβλίων.
Για τις θέσεις ΔΕ ζητούνται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ και εμπειρία ενός έτους σε πολυμεσικές εφαρμογές και εμπειρία δύο ετών σε μηχανογράφηση δήμου. Τέλος, για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού για όσους έχουν γεννηθεί έως και το 1980. Βασικό κριτήριο πρόσληψης είναι η εντοπιότητα. Μεταξύ όσων το διαθέτουν θα προηγηθούν οι έχοντες εμπειρία, χρόνο ανεργίας, μεγαλύτερο βαθμό στον τίτλο σπουδών και άλλες κοινωνικές ιδιότητες.
Σημειώνεται ότι ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει εκτός από την αίτηση, φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, παράβολο 15 ευρώ, που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, επικυρωμένα πιστοποιητικά και απόδειξη προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας(εάν υπάρχει). Τηλέφωνα: 25310-51208,51400.

12 τακτικοί Καβάλα
Στην πρόσληψη 12 νέων μόνιμων υπαλλήλων προχωρά ο Παιδικός Χρυσούπολης Καβάλας. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνει δεκτό από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Θα εργαστούν πτυχιούχοι ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου και Γυμνασίου. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:ΤΕ Βρεφονηπιοικονομίας 4, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού 1, ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων 4, ΔΕ Μαγείρων 1, και ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 2. Για τις θέσεις ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών του Διαδικτύου. Για τις θέσεις Καθαριστών απαιτείται απολυτήριο Λυκείου ή παλαιού Δημοτικού όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι το 1980.

16 οδηγοί και εργάτες στην Ορεστιάδα
Στην πρόσληψη 16 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο Δήμος Ορεστιάδας. Ήδη το αίτημα του δημάρχου βρίσκεται στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής. Τις επόμενες μέρες η προκήρυξη θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και έπειτα θα οριστεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.
Οι θέσεις ανά ειδικότητα και βαθμίδα εκπαίδευσης κατανέμονται ως εξής: ΔΕ Οδηγών 5, ΔΕ Θερμοϋδραυλικού 2, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων και ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 8. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των Εργατών θα πρέπει να καταθέσουν απολυτήριο Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού για όσους έχουν γεννηθεί έως και το 1980.

35 οργανικοί στην Αλεξανδρούπολη
Τριάντα πέντε μόνιμους υπαλλήλους θα προσλάβει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Η μεγαλύτερη προκήρυξη που εξέδωσε ο δήμος τα τελευταία χρόνια αναμένεται να πάρει έγκριση από το ΑΣΕΠ τις επόμενες μέρες και ακολούθως θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ζητούνται: ΔΕ Οδηγών 2, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων 2, ΔΕ Δενδροκηπουρών 2, ΥΕ Εργατών Πρασίνου 5, ΥΕ Εργατών Κοιμητηρίου4, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 8καιΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων 12,Οσοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τις θέσεις των οδηγών θα πρέπει να καταθέσουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β’ κατηγορίας. Για τις θέσεις των Χειριστών Μηχανημάτων οι υποψήφιοι οφείλουν να διαθέτουν άδεια Μηχανοδηγού-Χειριστή, ομώνυμο ή αντίστοιχο τίτλο Ι ΕΚ και επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Για τους Δενδροκηπουρούς και Χειριστές Μηχανημάτων τα όρια ηλικίας κυμαίνονται μεταξύ 21 και 50 ετών και για τους Εργάτες από 20 έως 45 ετών.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΦΕΚ

Πρόγραμμα για 6.500 νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις

Επιχορηγούμενη απασχόληση που απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 31 έως 44 ετών

Πρόγραμμα επιχορήγησης νέων θέσεων εργασίας για 6.500 ανέργ&#

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συσκέψεις φορέων υπό την προεδρία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Θρακιώτης υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Ξάνθης, κ. Αλέξανδρος Κον…