Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαράκι με σάλτσα πιπεριάς και ζυμαρικά

Μοσχαράκι με σάλτσα πιπεριάς και ζυμαρικά

0

-800 γρ. μοσχαράκι (ποντίκι ή ελιά)

-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

-1 πράσινη, 1 κόκκινη, πορτοκαλί ή 1 κίτρινη πιπεριά σε μέτρια κομμάτια

-1 ντομάτα ξεφλουδισμένη χωρίς σπόρους σε κομματάκια

-2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα

-1 ποτηράκι λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί

-αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι

-1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας

 

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές. Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Προσθέτετε τις πιπεριές και ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και αυτές. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε και το μπαχάρι και σβήνετε με το κρασί.

Μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε 600-700ml ζεστό νερό και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά με το καπάκι της κατσαρόλας κλειστό, μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα υγρά και το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του.

Στο μεταξύ ετοιμάζετε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, τα σουρώνετε χωρίς να τα κρυώσετε και τα σερβίρετε μαζί με το μοσχαράκι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα

-1 πακέτο λαζάνια -1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα στο ρεντέ -1/2 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκα ψι…