Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δηλώσεις Τσιακίρογλου, μέλους Προεδρείου ΓΣΕΒΕ

Δηλώσεις Τσιακίρογλου, μέλους Προεδρείου ΓΣΕΒΕ

0
Tsiakiroglou nea 2-empros

Προγραμματισμός για νέες δράσεις στον χώρο των Επαγγελματιών – Βιοτεχνών

Ο Νίκος Σκορίνης Ειδικός Γραμματέας ΜΜΕ με επιλογή Τσίπρα

Νέα πρόσωπα, αλλαγές και προγραμματισμοί για νέες δράσεις ξεκίνησαν στο συνδικαλιστικό χώρο των Επαγγελματιών – Εμπόρων και Βιοτεχνών της χώρας.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων, θα συμμετέχουν 51 άτομα. Παράλληλα στο προεδρείο τα μέλη είναι 13 και ανάμεσα σ’ αυτά συμμετέχει και ο Ξανθιώτης Τσιακίρογλου Σωτήρης. Ο ρόλος του προεδρείου είναι οργανωτικός περισσότερο στο να προετοιμάζει τα θέματα προς συζήτηση στο Δ.Σ. καθώς και μια σειρά άλλων συνδικαλιστικών θεμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να γίνει ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου εντός των προσεχών ημερών με εκπροσώπους όλων των παρατάξεων που έχουν εκλεγεί στην Γενική Συνομοσπονδία.

Ως προς τον συνδυασμό της συνδικαλιστικής κίνησης της ΑΣΚΕΒΕ, η οποία πρόκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβάνεται και ο Σωτ. Τσιακίρογλου από την περιοχή της Θράκης.

Παράλληλα, μέλη της ίδιας παράταξης όπως ο Αντ. Παπαδεράκης ανέλαβε Γ. Γραμ. του υπουργού Σταθάκη, ο Δ.Χριστοφορίδης τοποθετήθηκε υποδιοικητής στον ΟΑΕΕ και άλλοι, ενώ σε θέσεις διάφορες και επιτροπές θα καλυφθούν από επαγγελματοβιοτέχνες εγνωσμένης πείρας και γνώσεων.

Έτσι σαν σίγουρο θεωρείται η αξιοποίηση του Σ. Τσιακίρογλου σε επίκαιρη θέση στο χώρο του συνδικαλισμού των Επαγγελματιών –Εμπόρων-Βιοτεχνών. Γεγονός που αναβαθμίζει τον ρόλο και αποστολή του συμπολίτη μας, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του συνδυασμού των μελών της Συνομοσπονδίας αλλά και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η παράταξη ομόφωνα τον επέλεξε για το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕ.

Ο Νίκος Σκορίνης υπεύθυνος για τους Μικρομεσαίους

Ο γνωστός μας (από την παρουσία του στην Ξάνθη αρκετές φορές) Νίκος Σκορίνης, συνδικαλιστής του χώρου των Επαγγελματιών κλπ, θα αναλάβει ειδικός γραμματέας υπεύθυνος για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, σύμβουλος του πρωθυπουργού για τον νευραλγικό αυτόν χώρο. Ο έμπειρος συνδικαλιστής θα βρίσκεται στο Μαξίμου και είναι βέβαιο ότι από τη θέση του αυτή θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Μικρομεσαίους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

«Ε»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης στο άρθρο «Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη» που δημοσιεύτηκε την 24η Απρίλη 2024 στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Νάσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλ…