Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ουσιαστική συζήτηση με τη Μαίρη Τσιακίρογλου στο 13ο πειραματικό νηπιαγωγείο

Ουσιαστική συζήτηση με τη Μαίρη Τσιακίρογλου στο 13ο πειραματικό νηπιαγωγείο

0

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ανέδειξε την ανάγκη λύσης του στεγαστικού προβλήματος του σχολείου

 

“Εξαιρετικά θετική η λειτουργία του 13ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Ξάνθης, του μοναδικού πρότυπου νηπιαγωγείου σε όλη την Ανατολική Μακεδονία Θράκη  που ξεκίνησε το σχολικό έτος 2021-2022, καθώς και του 17ου Πειραματικού σχολείου Ξάνθης”. Αυτά αναφέρει η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Τσιακίρογλου μετά την επίσκεψή της στο σχολείο και την ουσιαστική συζήτηση που είχε με τις δασκάλες και τους δασκάλους του.

Όπως η ίδια τόνισε: «Άμεσα απαιτείται να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της στέγασης των σχολείων. που πολλά φιλοξενούνται σε προκάτ αίθουσες. Η συνεργασία, Πολιτείας και Τοπικής αυτοδιοίκησης απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσουν δάσκαλοι και παιδιά τις σχολικές υποδομές που τους αξίζουν. Από την πλευρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την κουβέντα και μια δέσμευση ότι εάν οι πολίτες με εμπιστευθούν θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα».

Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο απόγευμα, η κα Τσιακίρογλου επισκέφθηκε Μαγικό, Πετεινό, Αυξέντιο, Κυψέλη, Εξοχή, Λεύκη, Μάγγανα, Ηλιόπετρα και Διομήδεια συναντώντας και συνομιλώντας με καλούς φίλους και πολίτες για τα προβλήματα των ανθρώπων της υπαίθρου και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…