Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Απόπειρα διάρρηξης στα γραφεία της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ

Απόπειρα διάρρηξης στα γραφεία της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ

0
diarriksis efimeridas1

Άγνωστος προσπάθησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης να παραβιάσει την κλειδαριά με κατσαβίδι

Έσπασε την τζαμαρία εισόδου, όταν κατάλαβε ότι θα έφευγε «άπραγος»

Απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ. Άγνωστος προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα με κατσαβίδι, προκαλώντας φθορές στο κούφωμα, αλλά δεν κατάφερε να εισέλθει στο χώρο των γραφείων.

Ο δράστης πιθανότατα επειδή δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την κλειδαριά, χτύπησε με δύναμη την πόρτα εισόδου, με αποτέλεσμα να σπάσει.

Η απόπειρα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και έγινε αντιληπτή από το διανομέα της εφημερίδα στις 4.30 πμ περίπου.

Λόγω του περασμένου της ώρας δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ κανείς δεν άκουσε κάτι στη διάρκεια της νύχτας.

Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην πόλη μας

Γίνεται φανερό, από τη σωρεία των περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών που καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο, αλλά και όσες δεν καταγράφονται γιατί οι πολίτες κρίνουν ότι θα είναι ανώφελο να απευθυνθούν στην αστυνομία, ότι αυτής της μορφής η παραβατικότητα παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις στην περιοχή μας και απειλεί τις ιδιοκτησίες των συμπολιτών, όχι μόνο εξαιτίας της απώλειας των κλοπιμαίων, αλλά και λόγω των καταστροφών που σημειώνονται από τους διαρρήκτες σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και αυτοκίνητα. Και ακόμη, άλλο ένα στοιχείο που γεννά προβληματισμό είναι η νεαρή ηλικία των δραστών σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις, που δεν ξεπερνά τα 25 χρόνια ζωής και αφορά σε πολλές περιπτώσεις άτομα με συχνά «πάρε-δώσε» με την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές, που προέρχονται από την περιοχή του Δροσερού, από προβληματικές οικογένειες και χωρίς προοπτική, όπως έχουμε κι εμείς κατ’ επανάληψη γράφει.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…