Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Διασκέδαση και εκλεκτοί προσκεκλημένοι στην κοπή της βασιλόπιτας των σωματείου πτυχιούχων επισκευαστών αυτοκινήτων

Διασκέδαση και εκλεκτοί προσκεκλημένοι στην κοπή της βασιλόπιτας των σωματείου πτυχιούχων επισκευαστών αυτοκινήτων

0
pita synergeia1

Παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σ. Γιαννακίδης, οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών του κλάδου και ο εκ. γραμματέας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΒΕ

Ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Ιωαννίδης και ο γ. γραμματέας Γιάννης Ζερζελίδης ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Σε κλίμα ευχάριστο, ζεστό και εορταστικό πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου πτυχιούχων επισκευαστών αυτοκινήτων και συναφών επαγγελμάτων Νομού Ξάνθης «Προφήτης Ηλίας», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε κέντρο διασκέδασης της πόλης μας.

Το παρών έδωσαν μέλη και φίλοι του σωματείου, με τις οικογένειές τους, ενώ παραβρέθηκαν και επίσημοι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αλλά και της πανελλαδικής συνδικαλιστικής ηγεσίας του κλάδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης, ο εκπρόσωπος του βουλευτή ΝΔ Αλέκου Κοντού, Χριστόδουλος Σαρίδης, ο πρόεδρος της ΟΒΕΑΜΜΕ κ. Αναστάσιος Λυκαρτσής, ο πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Σάκης Νικολόπουλος, καθώς και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κ. Ιωάννης Παπαργύρης.

Μετά το καλωσόρισμα του γραμματέα του σωματείου κ Γιάννη Ζερζελίδη που ευχήθηκε σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, την πίτα εκ μέρους του Μητροπολίτη Ξάνθης ευλόγησε ο π. Θεοχάρης.

Ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο του σωματείου κ. Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που τίμησαν την εκδήλωση, αλλά και τα μέλη του σωματείου. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή διασκέδαση σε αυτή την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να μιλήσουν και να περάσουν όμορφα.

Ο κ. Ζερζελίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκληρή δοκιμασία που υφίστανται τα μέλη του επιχειρηματικού και επισκευαστικού κόσμου, τονίζοντας την ευσυνειδησία τους, αλλά παράλληλα και το μαρασμό στον οποίο υπέπεσαν εκατοντάδες επιχειρήσεις του επισκευαστικού κλάδου εξαιτίας της κρίσης και των επώδυνων μέτρων λιτότητας. Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του αφενός να ευοδώσουν οι προσπάθειες της νέας κυβέρνησης και αφετέρου να εισακούονται θετικά οι απόψεις και οι θέσεις των κλαδικών ομοσπονδιών ΟΒΕΑΜΜΕ και ΕΟΒΕΑΜΜ «οι οποίες αγωνίζονται ασταμάτητα για τα δίκαια αιτήματα όλου του επισκευαστικού κλάδου . Και, γι’ αυτό τα σωματεία όλης της Ελλάδας στηρίζουμε ομόφωνα και ανεπιφύλακτα».

Ο κ. Ζερζελίδης, προβαίνοντας σε έναν σύντομο απολογισμό δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία του πανελλήνιου συνεδρίου φανοβαφέων που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2013 και να ευχαριστήσει τους προέδρους των δύο ομοσπονδιών για τη συνδρομή τους σε αυτό.

Ακόμη, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στο χορηγό της εκδήλωσης, κ. Μαλίνη, ο οποίος μέσω της εταιρίας του με εξοπλισμό συνεργείων αυτοκινήτων και ιδιωτικό ΚΤΕΟ, που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, προσέφερε μία συσκευή διάγνωσης ΤΕΧΑ TXC αξίας 3.000 € για τη λαχειοφόρο της βραδιάς.

Ακόμη, με τη συνδρομή του, όπως υπογράμμισε ο γραμματέας του σωματείου, ξεκίνησε το Δεκέμβριο επιμορφωτικό σεμινάριο για τα μέλη του σωματείου στην Ξάνθη, με θέμα τι; νέες τεχνολογίες, όπου συμμετείχαν 25 άτομα και ήδη προετοιμάζεται το δεύτερο γκρουπ.

Αφού απηύθυναν χαιρετισμούς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, η βραδιά συνεχίστηκε με συζητήσεις, φαγητό, μουσική, τραγούδια, καλαμπούρια, και διασκέδαση.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…