
-500 γραμμάρια αλεύρι γοχ.
-25 γρ. μαγιά
-1 κτσ. αλάτι
-280 ml. γάλα φρέσκο
-50 ml. ελαιόλαδο
-1 κτγ. ζάχαρη
Για την γέμιση
-350 γρ. φέτα
-100 γρ. βούτυρο
Για την επικάλυψη
-100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
-1 αυγό
-σουσάμι
Φτιάχνουμε τη γέμιση. Παίρνουμε ένα μπολ και βάζουμε την θρυμματισμένη φέτα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Από την γέμιση κρατάμε δύο κουταλιές της σούπας στην άκρη για την επικάλυψη αργότερα.
Συνεχίζουμε με τη ζύμη. Σε μία λεκάνη βάζουμε το γάλα, την μαγιά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Κατόπιν προσθέτουμε το αλάτι και σιγά- σιγά προσθέτουμε και το αλεύρι ζυμώνοντας ταυτόχρονα. Αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί για να φουσκώσει.
Αφού φουσκώσει η ζύμη μας, την χωρίζουμε σε δύο μέρη και ανοίγουμε το κάθε μέρος σε φύλλο. Βάζουμε στο ένα φύλλο την γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Εν συνεχεία, κόβουμε σε λωρίδες και στρίβουμε σαν κριτσίνια. Αλείφουμε με 2 κουταλιές της σούπας από την γέμιση, το γιαούρτι, το χτυπημένο αυγό και το σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε ταψί με λαδόκολλα.