Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Με Κλέιτον για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Skoda Ξάνθη: Με Κλέιτον για το πρώτο βήμα πρόκρισης

0
kleiton

Σήμερα (19:30) η αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο για το θεσμό του κυπέλλου

«Μπλόκο» της ΕΠΟ σε ΟΦΗ για τα δελτία των νεοαποκτηθέντων

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. για το θεσμό του κυπέλλου.

Η σημερινή αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στο γήπεδο του Ηρακλείου αφορά το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με την ξανθιώτικη ομάδα να θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει και του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες περίπου (αρχές Μαρτίου).

Η χθεσινή προπόνηση που έγινε σε ένα κρύο πρωινό με τσουχτερό αέρα στα Πηγάδια περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τελειώματα φάσεων. Εκτός προπόνησης έμεινε ο τραυματίας Καρυπίδης ο οποίος ωστόσο βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του και ο εδώ και καιρό τραυματίας Τριάδης οι οποίοι «κόπηκαν» από την αποστολή. Εκτός πλάνων για τον αγώνα κυπέλλου έμειναν και οι Γκομσί, Μπέλιτς, Κομεσίδης ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μεταξύ άλλων οι Τάσος Παπάζογλου και ο Κλέιτον που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

* Να σημειώσουμε ότι λόγω της κακοκαιρίας χθες το πρωί αναβλήθηκαν ορισμένες πτήσεις από και προς την Κρήτη, όμως καθώς η ξανθιώτικη αποστολή θα αναχωρούσε αργά το απόγευμα από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με προορισμό το Ηράκλειο και αναμενόταν βελτίωση του καιρού, οι πιθανότητες στο να προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη μετάβαση ήταν ελάχιστες κι έτσι – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ή δραματικής επιδείνωσης του καιρού – το σημερινό ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

«Μπλόκο» από ΕΠΟ στα δελτία νεοαποκτηθέντων του ΟΦΗ – Με 15 παίκτες στην αποστολή οι Κρητικοί

Οι οκτώ παίκτες που έχει αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο ΟΦΗ δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου ούτε για το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της κρητικής ομάδας να εκδοθούν τα δελτία των νέων παικτών της.

Στον ΟΦΗ περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης αυτής για να διαπιστώσουν εάν θα είχε τύχη μια έφεση κατά της απόφασης αυτής με στόχο –φυσικά- να… κερδίσουν στη μάχη αυτή και να μπορέσουν να ενισχυθούν με τις υπηρεσίες των νέων παικτών τουλάχιστον για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι τότε όμως, ο ΟΦΗ θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους ίδιους παίκτες… Θυμίζουμε ότι μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν και τις αποχωρήσεις παικτών ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να χρησιμοποιεί 15 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα τους βέβαια βρίσκονται αρκετοί παίκτες με εμπειρία, οπότε η ξανθιώτικη ομάδα δεν θα πρέπει να εφησυχάσει.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους Κουτσιανικούλη, Τζορτζ, Μερεμπασβίλι, Ροβίθη, Λαμπρόπουλο, Τσουκάνη, Μακρή οι οποίοι τραβούν το «κουπί» στο αγωνιστικό μέρος, έχοντας συμμετοχή σε όλα τα πρόσφατα ματς των Κρητικών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ είναι οι:

Τερματοφύλακες:

Κυριακίδης Δημήτρης

Ζαρόπουλος Μιχάλης

Αμυντικοί:

Μπαξεβανίδης Δήμος

Μπέρτος Μανώλης

Γουάλας Φερνάντο

Λισγάρας Χρήστος

Γούτας Δημήτρης

Παπάζογλου Τάσος

Μέσοι:

Παπαστεριανός Μανώλης

Ομπόντο Κριστιάν

Φλίσκας Κώστας

Βασιλακάκης Θοδωρής

Λουσέρο Αντριάν

Ορφανίδης Πέτρος

Βάλτερ Μπαλούφο

Επιθετικοί:

Καπετάνος Παντελής

Κλέιτον Σίλβα

Σολτάνι Καρίμ

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Super League: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η αντίστροφη μέτρηση για την 7η αγωνιστική της Super League έχει ξεκινήσει, με το μεγάλο ν…