Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπράουνι με γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου

Μπράουνι με γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου

0

Κρέμα ινδοκάρυδο

-4 φλ. ινδοκάρυδο

-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

-1 βανίλια

Μείγμα μπράουνι

-250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

-250 γρ. ζάχαρη

-4 αυγά

-2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-1/2 κούπα κακάο

-1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

-1 κάψουλα βανίλιας

 

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί στρόγγυλο 26εκ. ή 24Χ25 τετράγωνο και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.

Ανακατεύουμε τα υλικά για την κρέμα ινδοκάρυδου να ενωθούν κι αφήνουμε στην άκρη.

Ετοιμάζουμε το μείγμα μπράουνι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.  Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα. Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα. Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.

  • Γαλακτομπακλαβάς

    Για σιρόπι: 3 ½ φλιτζάνια ζάχαρη, 3 ½ φλιτζάνια νερό, ½ ένα λεμόνι ημι πρεσκέζ, 1 κ. σούπα…
  • Kέικ μπακλαβά

    -100 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα (Για τη γέμιση) -4 φύλλα κρούστας -2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο…
  • Ξεροτήγανα νηστίσιμα

    Για τα ξεροτήγανα -4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. -2 μικρά ακέρωτα πορτοκάλια (το χυμό και το ξύσμα τ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φασολάδα με ζυμαρικά

100 γρ. μπέικον, κομμάτι ολόκληρο ή παστό χοιρινό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι …