-3 αυγά
-1 ποτήρι νερού γάλα
-1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
-200γρ γιαούρτι
-1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
-1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-2 1/2 ποτήρια αλεύρι γ.ο.χ.
-1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
-300γρ φέτα, χοντροτριμμένη
-Λίγα κομμάτια φέτα για το γαρνίρισμα
-Σουσάμι για το γαρνίρισμα
Σε ένα μπολ, χτυπάμε με σύρμα χειρός τα αυγά, το γάλα, το ηλιέλαιο, το γιαούρτι, το πιπέρι και το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Προσθέτουμε τη χοντροτριμμένη φέτα και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Βουτυρώνουμε καλά ένα αντικολλητικό ταψί διαμέτρου 30 εκατοστών. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και το χτυπάμε απαλά στον πάγκο για να απλωθεί ομοιόμορφα. Προσθέτουμε μερικά κομμάτια φέτα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, με αέρα, στη δεύτερη από κάτω σχάρα, για 50 λεπτά.