Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαράκι πικάντικο με λαχανικά

Μοσχαράκι πικάντικο με λαχανικά

0

-600 γραμμ. μοσχάρι κιλότο,  κομμένο σε λωρίδες

-3 κ.σ. ελαιόλαδο

-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

-1 πιπεριά κόκκινη σε λεπτές φέτες

-6 ασπρομανίταρα σε φέτες

-5-6 κλωνάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

-1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί

-1 κ.γλ. κάρι

-1 κ.γλ. πάπρικα καυτερή

-1 κ.γλ. ζάχαρη καστανή

-2 κ.σ. σόγια σος

Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρι και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.

Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄. Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρολά κανέλας γεμιστά με μήλο

Για τη ζύμη -350 γρ. αλεύρι δυνατό-για τσουρέκι -5 γρ. μαγιά στιγμής ή 15 μαγιά νωπή -120 …