5-6 μανταρίνια χυμό και φλούδες
1 κούπα τσαγιού ζάχαρη καστανή
2 κούπες τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουτ.σούπας μαργαρίνη
1κουτ.γλυκού μπέικιν
½ κουτ.γλυκού σόδα
3 αυγά
125γρ λιωμένη κουβερτούρα
Κακάο για πασπαλισμα
Ξύσμα μανταρινιού για πασπάλισμα
Πλένουμε τα μανταρίνια, τα ξεφλουδίζουμε και τα στύβουμε, κρατάμε τον χυμό τους και βάζουμε τις φλούδες σε κατσαρόλα με νερό να τις σκεπάζει, τις βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, τις βγάζουμε και τις βάζουμε να στραγγίξουν. Τις αλέθουμε στο μπλέντερ. Διαλύουμε το μπέικιν πάουντερ και την σόδα μαγειρικής στον χυμό μανταρινιών. Σε μπολ χτυπάμε με το μίξερ 2 κουταλιές μαργαρίνη με την ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, συνεχίζουμε το χτύπημα και λίγο – λίγο προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και τον χυμό μανταρινιών. Ανακατεύουμε με το μίξερ, προσθέτουμε τις αλεσμένες φλούδες και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με το μίξερ, μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά. Σε κατσαρολάκι λιώνουμε την κουβερτούρα με 1 κουταλιά μαργαρίνη. Βουτυρώνουμε ένα ταψί Νο 28 και απλώνουμε το μισό μείγμα με σπάτουλα να πάει παντού, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο, απλώνουμε με σπάτουλα την λιωμένη κουβερτούρα κι από πάνω απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα να καλύψει όλη την επιφάνεια. Με πιρούνι χαράζουμε σε κομμάτια τετράγωνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά. Προς το τέλος τρυπάμε με ένα μαχαίρι κι αν βγει καθαρή η λεπίδα μόνο με υδρατμούς είναι έτοιμη. Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με κακάο και ξύσμα από μανταρίνι.