24 λευκά μανιτάρια
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. κασέρι, τριμμένο
1 κ.σ. μαϊντανό. ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι. Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα κοτσάνια μανιταριών και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε μπολ ανακατεύουμε την ψίχα ψωμιού, το κασέρι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, και 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με τη γέμιση και ακουμπάμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.