-250γρ μπισκότα της αρεσκείας σας
-100γρ βούτυρο
-500γρ στραγγιστό γιαούρτι
-150γρ λευκή σοκολάτα
-1 ξύσμα λεμόνι
-3 φύλλα ζελατίνης
-250γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi, τα ενσωματώνουμε με το λιωμένο βούτυρο και τα μοιράζουμε σε μπολάκια για βάση. Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή, προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μικροκυμάτων σε μικρά κομμάτια για 3 λεπτά στα 300-360watt ή σε μπαίν μαρί αλλά όχι να ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μπόλ με το γιαούρτι και την κρέμα. Στύβουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα προσθέτουμε σε 1κ.τ.σ βραστό νερό για να διαλυθεί καλά και το προσθέτουμε όλο το υγρό στο μπολ. Βάζουμε πάνω από το μπισκότο στα ποτηράκια μας και βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες. Σερβίρουμε με φρούτα ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.