Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπισκότα γεμιστά με πραλίνα χωρίς ζάχαρη

Μπισκότα γεμιστά με πραλίνα χωρίς ζάχαρη

5

-300 γραμμάρια αλεύρι

-130 γραμμάρια  στέβια 1 προς 1

-150 γραμμάρια μαλακό βούτυρο

-1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

-1 αυγό

-Πραλίνα με στέβια

-Λίγη στέβια για διακόσμηση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη στέβια, το βούτυρο, το μπέικιν πάουντερ και το αυγό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το χέρι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα (θα χρειαστούν περίπου 5 λεπτά). Κάνουμε τη ζύμη μια μικρή μπάλα και την τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε με έναν πλάστη κάνοντας πολύ λεπτή. Παίρνουμε ένα καλούπι στρογγυλό, είτε ένα ποτήρι  (ιδανικό θα ήταν 4 ή 5 cm σε διάμετρο) και σχηματίζουμε τα μπισκότα. Βάζουμε στο κέντρο ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα με στέβια και κλείνουμε τη ζύμη πιέζοντας ελαφρά τις άκρες με τα δάχτυλά μας. Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε  στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά (εξαρτάται από λίγο σχετικά με το μέγεθος). Υπολογίζει 15-20 λεπτά το μέγιστο). Τα πασπαλίζουμε με λίγη  στέβια και σερβίρουμε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…