Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Έβρος & Δράμα: Χειροπέδες σε δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών τη Δευτέρα

Έβρος & Δράμα: Χειροπέδες σε δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών τη Δευτέρα

0

Κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς, πλαστά δελτία ταυτότητας και κινητά τηλέφωνα


Συνελήφθησαν τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου σε περιοχές του Έβρου και της Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας έξι παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ ακολούθως ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 8-8-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ στο εσωτερικό αυτού βρέθηκαν τρία πλαστά δελτία ταυτότητας Βουλγαρικών Αρχών.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, τα πλαστά δελτία ταυτότητας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…