Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπριζόλες γεμιστές

Μπριζόλες γεμιστές

0
brizoles gemistes
 
4 μπριζόλες από καρέ ή σπάλα
1 κολοκυθάκι τριμμένο
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μανιτάρια
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
τυρί τριμμένο
αλάτι πιπέρι
 
Σοτάρουμε τα λαχανικά σε ένα τηγανάκι. Χτυπάμε λίγο τις μπριζόλες να ανοίξουν, τις αλατοπιπερώνουμε και τις γεμίζουμε με την φάρσα, προσθέτουμε το τυράκι και τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξουν. Τις σοτάρουμε, τις σβήνουμε με το κρασί και τις βάζουμε στο φούρνο στους 180 ως να ψηθούν. Σερβίρεται με ριζότο με λαχανικά.
  • Κιμαλίδικο

    -1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά -400 γρ. κασέρι, τριμμένο -1 φραντζόλα ψωμί, χωρίς κόρ…
  • Αρνάκι στιφάδο

    -2 κιλά αρνάκι από μπούτι και σπάλα, κομμένο σε 6 κομμάτια, με το κόκαλο -1 κιλό κρεμμύδια…
  • Μοσχάρι κρασάτο με καρότα και κοκκάρια

    Υλικά για 4 άτομα -1600 γραμμάρια μοσχαρίσιο χτένι σε μπουκιές -80 γραμμάρια ελαιόλαδο -10…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι, σάλτσα ντομάτα κι ελιές

Για τα καλαμάρια -600 γρ. καλαμάρι, καθαρισμένο (6-8 καλαμάρια) -γέμιση με πλιγούρι -700 γ…