Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γλυκόξινο κοτόπουλο με νουντλς

Γλυκόξινο κοτόπουλο με νουντλς

0

-1/2 στήθος φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μπαστουνάκια

-πιπεριές πολύχρωμες σε κυβάκια

-καρότο κομμένο σε φλούδες

-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

-1 σκελίδα σκόρδο

-1 ξερό κρεμμύδι

-10 μανιτάρια μικρά σε φετούλες

-1 κ. σ. πελτέ

-αλάτι

-250γρ νουντλς

Για την Μαρινάδα

-3-4 κ. σ. σόγια σος

-1 κ. σ. μέλι (γεμάτη)

-1 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

-πιπέρι

-1 κ. γ. ξίδι

Μαρινάρουμε το κρέας περίπου μια ώρα με την σόγια, το μέλι, το τζίντζερ, το ξίδι και το πιπέρι.

Κόβουμε σε κυβάκια όλα τα υλικά και το καρότο σε φλούδες. Σοτάρουμε τα λαχανικά 4-5 λεπτά.

Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τον πελτέ, λίγο αλάτι (όχι πολύ γιατί έχει και η σόγια) και αφήνουμε λίγα λεπτά να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.

Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε 10-15 λεπτά να μαγειρευτεί το κρέας.

Σε νερό που βράζει ρίχνουμε τα νουντλς και λίγο αλάτι και βράζουμε για 2 λεπτά.

Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο μέσα στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σταθεί το φαγητό για 1 λεπτό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…