-250 γρ μοσχάρι (ποντίκι)
-700 γρ χοιρινό (σπάλα)
-700 γρ αρνί (μπούτι)
-1 κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα
-2 πράσινες πιπεριές σε κομμάτια
-1 κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια
-1 κίτρινή πιπεριά σε κομμάτια
-3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
-120 ml ελαιόλαδο
-2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
-¼ κουταλάκι γλυκού πιπέρι
-1 ½ κουταλάκι γλυκού ρίγανη
-1 κουταλάκι γλυκού δεντρολίβανο
-1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
-250 γρ κεφαλογραβιέρα σε κυβάκια
-1 ντομάτα σε ροδέλες
Βάζουμε στο μπολ το μοσχάρι, το χοιρινό και το αρνί κομμένα σε μπουκίτσες 5 εκ. Προσθέτουμε ένα κρεμμύδι, δύο πράσινες πιπεριές, μια κόκκινη και μια κίτρινη. Συνεχίζουμε με τα τρία σκόρδα, 120 ml ελαιόλαδο, 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι, ¼ κουταλάκι γλυκού πιπέρι, 1 ½ κουταλάκι γλυκού ρίγανη, 1 κουταλάκι γλυκού δεντρολίβανο και 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα.
Τα ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ιδανικά όλη τη νύχτα. Καλύπτουμε με 2 λαδόκολλες την βάση του ταψιού και άλλη μία κάθετα και απλώνουμε το μείγμα του μπολ. Πασπαλίζουμε με κομμάτια κεφαλογραβιέρας και από πάνω μια ντομάτα σε ροδέλες. Κλείνουμε καλά με τις λαδόκολλες και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στον αέρα για 2 ½ ώρες.
Τσιμπάμε το κρέας κι αν είναι όλα μαλακά ανοίγουμε τις λαδόκολλες και βάζουμε το ταψί πίσω στο φούρνο για 30 λεπτά, να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.