1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μέλι
μία πρέζα αλάτι
μία πρέζα πάπρικα
4 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε λωρίδες
8 τορτίγιες
1 κίτρινη πιπεριά, σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά, σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες
χυμός από ½ λεμόνι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μέλι, το αλάτι και την πάπρικα και βυθίζουμε το κοτόπουλο, ώστε να καλυφθεί καλά. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά και τηγανίζουμε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να σχηματιστεί κρούστα. Τοποθετούμε τις τορτίγιες τη µία επάνω στην άλλη σε ένα ταψάκι και τις καλύπτουμε µε αλουμινόχαρτο. Τις βάζουμε στον φούρνο να ζεσταθούν για περίπου 5 λεπτά.
Επιστρέφουμε στο τηγάνι, μέσα στο οποίο ρίχνουμε τις πιπεριές και τον χυμό λεμονιού. Δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας απαλά για 5 λεπτά ακόμη. Βγάζουμε από τον φούρνο τις τορτίγιες και τις απλώνουμε στον πάγκο. Τοποθετούμε 1 κουταλιά από το μείγµα κοτόπουλου-λαχανικών στο κέντρο της καθεμιάς προς τα πάνω, ώστε να περισσεύει αρκετός χώρος στο κάτω μέρος της τορτίγιας. Φέρνουμε το κάτω μέρος να διπλώσει επάνω στη γέμιση και κλείνουμε φέρνοντας στο κέντρο τα δύο πλαϊνά. Τυλίγουμε σφιχτά με αλουμινόχαρτο. Αντί για τορτίγιες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αραβικές πίτες.