Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παπαρδέλες με φιλετίνια μοσχαρίσια, μανιτάρια και ντοματίνια

Παπαρδέλες με φιλετίνια μοσχαρίσια, μανιτάρια και ντοματίνια

0
papardeles

1/2 κιλό παπαρδέλες

2 φιλέτα μοσχαρίσια (περίπου 400 γρ.)

1/2 κούπα ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες

1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο

6 άσπρα μανιτάρια σε φέτες

8 ντοματίνια κομμένα στη μέση

6 μαύρες ελιές σε ροδέλες

5-6 κλαδάκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο

3 κ.σ. ελαιόλαδο, επιπλέον

αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Ψήνετε τα φιλέτα σε αντικολλητική σχάρα και τα κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Σε καυτό λάδι σοτάρετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα φιλετάκια. Ρίχνετε τα μανιτάρια, τα ντοματίνια, τις ελιές, το μαϊντανό και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Αλατίζετε και σβήνετε με το κρασί. Κλείνετε τη φωτιά και αφήνετε την κατσαρόλα στην εστία. Βράζετε τις παπαρδέλες al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει και τρεις κουταλιές ελαιόλαδο. Τα στραγγίζετε, τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με τα φιλετίνια και ανακατεύετε. Τα σερβίρετε ζεστά και τα πασπαλίζετε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ταχινομπουρεκάκια Μακεδονίας

-½ κιλό φύλλο κρούστας -1/2 φλιτζάνι σησαμέλαιο -σουσάμι Για τη γέμιση -175 γρ. ταχίνι -½ …