Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιοδεία του Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ σε μονάδες Ξάνθης και Ροδόπης

Περιοδεία του Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ σε μονάδες Ξάνθης και Ροδόπης

0

Τον Ανδρέα Καρασαρίνη συνόδευσαν τοπικά στελέχη του κόμματος

 

Ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Καρασαρίνης Ανδρέας στο πλαίσιο των περιοδειών του επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου τους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, συνεχίζοντας μία σειρά από ενημερώσεις σε όλους τους Δήμους της περιοχής.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε στο Νομό Ροδόπης : το Τυροκομείο Δουκίδη, τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, το Κτήμα Domaine Kikones, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με παραγωγούς στέβιας και στελέχη της ΔΕΕΠ Ροδόπης που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Στο Νομό Ξάνθης βρέθηκε: στην πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στα Βαφέικα Ξάνθης, σε Αγελαδοτροφική Μονάδα στο Άβατο Ξάνθης, και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης.

Τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων συνόδευαν

Στη Ροδόπη ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα  Βασίλης Δελησταμάτης ,τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης, Μαρία Μπαχτσεβάνη και  Δημήτριος Στεφάνου, ο επικεφαλής κλιμακίου της ΓΑΦ στο Νομό Ροδόπης Γιάννης Αμαξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΤΕ Θράκης Τριαντάφυλλος Παναγιώτης και η Καλλιόπη Γκατζιούδη , μέλος της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης.

Στην Ξάνθη: ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ξάνθης, Αλέξανδρος Νταμπουρατζής, ο Συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων Αθανάσιος Λουκμακιάς, ο επικεφαλής κλιμακίου της ΓΑΦ στο Νομό Ξάνθης, Βασίλης Ρούφος,  ο Συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων Δημήτρης Φελεκίδης, ο Συντονιστής  της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης Πάτροκλος Γάντζος και ο Υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα της Δ.Ε.Ε.Π. Ξάνθης Χατζόπουλος Νικόλαος.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της περιοδείας σε Ροδόπη και Ξάνθη ακολούθησαν : ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, Δημήτρης Χατζίδης, ο Πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, Νίκος Δούκας, ο Γραμματέας ΜΑΚΙ Παναγιώτης Κόλλιας και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλείας ,Κώστας Στολακης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ίδρυσε την Επιτροπή Ισότητας Π.Α.Μ.Θ.

Πρόεδρος της επιτροπής θα διατελέσει η Βασιλική Παυλακάκη Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοπ…