Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Βίαζε 2 χρόνια την 13χρονη κόρη του!

Βίαζε 2 χρόνια την 13χρονη κόρη του!

0
viasmos
Το φοβερό μυστικό της το εκμυστηρεύτηκε στη θεία της και οι δυο τους το κατήγγειλαν στην αστυνομία
 
 
Συνελήφθη ο πατέρας. Έρευνες της αστυνομίας και… για άλλα μέλη της οικογένειας! Έχει αποσταλεί υλικό για εξέταση DNA
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 
Δυο χρόνια βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά 33χρονος τσιγγάνος την 13χρονη κόρη του! Το κορίτσι αποκάλυψε το φοβερό μυστικό της στη θεία της και οι δυο τους αλλά και η μητέρα της το κατήγγειλαν στην αστυνομική διεύθυνσης Ξάνθης. «Βιασμό κατά φύσιν και παρά φύσιν και σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση» διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κυφνίδης, μιλώντας στο «Ε». Ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πατέρα της ο οποίος και συνελήφθη
 
Συνελήφθη ο πατέρας αλλά συνεχίζεται η έρευνα και… για άλλα μέλη της οικογένειας!
Με την αποκάλυψη του τρομερού μυστικού του 13χρονου κοριτσιού βγαίνει στο φως μια πολύ σκοτεινή πλευρά μιας κοινωνίας όπου επικρατεί μια άλλη πραγματικότητα που συναντάται σε «άγριες» και «απολίτιστες» κοινωνίες όπου εκλείπει κάθε έννοια συστήματος αξιών. Το έγκλημα του βιασμού εις βάρος της 13χρονης τελούνταν επί 2 χρόνια μέσα στο σπίτι που διέμενε η 10μελής οικογένειά της κοντά στα Κιμμέρια. Μετά την αποκάλυψη στη θεία της και την καταγγελία στην αστυνομία διενεργείται έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και όχι μόνο προς την πλευρά του πατέρα αλλά και προς άλλα μέλη της οικογένειας καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες καταγγελίες από μέλη της οικογενείας και συγγενείς που έχουν δημιουργήσει μια σύγχυση για το αν ήταν μόνο ο πατέρας αυτός που βίαζε το κορίτσι.
Έχει αποσταλεί υλικό για εξέταση DNA
Να σημειώσουμε ότι ο ιατροδικαστής κ. Κιφνίδης που εξέτασε την 13χρνοη – όπως μας είπε – έχει πάρει επιχρίσματα και γενετικό υλικό από το κορίτσι καθώς και υλικο από τον πατέρα και τα έχει αποστείλει για εξέταση DNA στο ειδικό εργαστήριο ανάλυσης DNA των Αθηνών.
Να σημειώσουμε ότι το κορίτσι παρότι 13 χρονών είναι μνηστευμένο με αγόρι λίγο μεγαλύτερο κάτι σύνηθες στην κοινωνία των αθιγγάνων όμως όπως υποστηρίζει ο κ. Κιφνίδης τα δείγματα στοιχειοθετούν βιασμό και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση και όχι συνουσία. Η μητέρα του κοριτσιού πάσχει από νοητική υστέρηση και γι αυτό τον βιασμό κατήγγελλε η θεία της.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…