Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ματαιώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για τις μελέτες λειτουργικότητας και ενεργειακής αναβάθμισης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Ματαιώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για τις μελέτες λειτουργικότητας και ενεργειακής αναβάθμισης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

0

Τίθεται σήμερα ως θέμα για τη λήψη απόφασης στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης

Σήμερα, Τρίτη στις 9:30 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας). Θα απασχολήσουν τα παρακάτω ζητήματα:

1ο Θέμα: Έγκριση τού από 1-10-2022 πρακτικού τής Επιτροπής διαγωνισμού τού έργου με τίτλο: «Κατασκευή τεχνικών έργων οδού, αποκατάσταση ζημιών και βελτίωση βατότητας οδικών τμημάτων του Δήμου Ξάνθης» εργολαβία «Βελτίωση βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου».

2ο Θέμα: Αποδοχή τής από 21-9-2022 γνωμοδότησης της επιτροπής παραλαβής τού αντικειμένου τής σύμβασης υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς».

3ο Θέμα : Έγκριση της προμήθειας, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων της διακήρυξης και επιλογή του κριτηρίου ανάθεσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού» Αφορά τις ανάγκες του Δήμου Ξάνθης και των Νομικών του Προσώπων για δύο έτη.

4ο Θέμα : Έγκριση μίσθωσης ανάθεσης εξειδικευμένου συνεργείου για την παροχή υπηρεσιών «Εργασίες συντήρησης χλοοτάπητα δημοτικών γηπέδων Ξάνθης».

5ο Θέμα: Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ».

6ο Θέμα: Ματαίωση διαγωνιστικής διαδικασίας, για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου πολιτισμού ‘Κ. Μπένης’».

7ο Θέμα: Έγκριση ανάθεσης σε ανάδοχο, των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης μηχανογραφικού εξοπλισμού, δικτυακών και πληροφοριακών υποδομών τού Δήμου Ξάνθης.

8ο Θέμα : Συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης τιμών για την προμήθεια ειδών στο πλαίσιο υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» για την πρόσκληση με κωδικό 08_ΕΠΑΝΕΚ και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ», στον Άξονα Προτεραιότητας: 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» για το κυρίως υποέργο της πράξης με τίτλο: «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Ξάνθης».

9ο Θέμα: Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες και περιοδικά.

10ο Θέμα: Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους.

11ο Θέμα: Έγκριση του αριθμ.πρωτ.27756/3-11-20 πρακτικού κατακύρωσης φανερής μειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για τη δημιουργία παιδικής χαράς στη Σταυρούπολη.

12ο Θέμα : Λύση μίσθωσης τού αριθμ.44 καταστήματος δημοτικής αγοράς Ξάνθης, αποδοχή αιτήματος ρύθμισης οφειλών και εξουσιοδότηση δικηγόρου τού Δήμου Ξάνθης, για την επίδοση εξώδικης όχλησης σε μισθωτές τού Δήμου Ξάνθης.

13ο Θέμα: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων τού Δήμου Ξάνθης, για την παράσταση και την εκπροσώπηση του Δήμου, ενώπιον του Αρείου Πάγου.

14ο Θέμα: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης, για την κατάθεση προτάσεων & προσθήκης-αντίκρουσης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης.

15ο Θέμα: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης, ως συνδιοργανωτή σε εκδήλωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners»

16ο Θέμα: Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…