Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση Παπαχρόνη για την παραίτησή του

Δήλωση Παπαχρόνη για την παραίτησή του

0

Αναφέρει προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους υγείας και αφήνει αιχμές για κατάλληλες απαντήσεις σε «συστημικούς και συστηματικούς καλοθελητές»

Δήλωση για τους λόγους που οδηγήθηκε σε παραίτηση έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Παπαχρόνης, πρώην επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας». Ο ίδιος επισημαίνει ότι, προσωπική του εκτίμηση είναι πώς «οι όποιες αλλαγές στην Ξάνθη μας δεν γίνονται μόνο με την ψήφο μας κάθε τέσσερα έτη, αλλά και με τον τρόπο που λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε ακόμα και το πώς συζητούμε και συμμετέχουμε. Ατομικά ή συλλογικά». Εξηγεί ότι οδηγήθηκε σε παραίτηση για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους υγείας από δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, επιλέγοντας αυτή την ώρα να συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τις θέσεις που κατέχει στο Γηροκομείο και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι «εκεί ακούγονται οι απόψεις ολονών, εκεί τα λογικά και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα γίνονται αποδεκτά, εκεί συναποφασίζονται δράσεις και πρακτικές προς όφελος των συνανθρώπων μας» και τονίζει πώς «ο Εθελοντισμός αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο πολύχρονη ενασχόλησή μου αφού έχω προσωπικά αφιερώσει σχεδόν το ήμισυ της ζωής μου».

Ως προς την αυτοδιοικητική του διαδρομή σημειώνει: «τρία έτη προσπάθησα τόσο ατομικά όσο και με τους συνεργάτες μου «στην Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» όπως και με τη σύμπραξη των τεσσάρων της αντιπολίτευσης, όσο μπορούσα, όσο μου επιτρεπότανε, να βοηθήσω την πόλη που γεννήθηκα, την πόλη που ζω, την πόλη που πραγματικά σέβομαι και αγαπώ» και καταλήγει με αιχμές στο υστερόγραφό του, λέγοντας: «θα έρθει ή ώρα που θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις σε κάποιους συστημικούς και συστηματικούς καλοθελητές και εντεταλμένους «αποδομητές» , άφιλους, μισάνθρωπους, «άθεους» και φιλοτομαριστές».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ίδρυσε την Επιτροπή Ισότητας Π.Α.Μ.Θ.

Πρόεδρος της επιτροπής θα διατελέσει η Βασιλική Παυλακάκη Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοπ…