Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΙΧ με διακινητή και έξι διακινούμενους ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί των Αβδήρων

ΙΧ με διακινητή και έξι διακινούμενους ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί των Αβδήρων

0

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν συνολικά στην ΑΜΘ. Καταδίωξη σημειώθηκε στην Εγνατία με αποτέλεσμα το όχημα του διακινητή να προσκρούσει στη διαχωριστική νησίδα

Συνελήφθησαν την Κυριακή, σε περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης και του Έβρου, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί  της Κυριακής στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα έναν μη νόμιμο μετανάστη. Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στην Εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Φυλακτού Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή τρεις  μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο  ΙΧ και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε κατά συρροήν διαρρήκτες στην Καβάλα

«Άνοιξαν» σε μία μέρα επτά οχήματα. Έκλεψαν δίκυκλο Από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας σχηματί…