Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοπανάκια με λαχανικά στην κατσαρόλα

Κοπανάκια με λαχανικά στην κατσαρόλα

0

-Μια συσκευασία με 6 κοπανάκια κοτόπουλου

-2 κολοκυθάκια πράσινα σέ φέτες

-1 1/2 πιπεριά πορτοκαλί ή κόκκινη σε ροδέλες κομμάτια

-1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

-2 φλιτζανάκια του καφέ ελαιόλαδο

-Αλατοπίπερο ρίγανη, θυμάρι,1 φύλλο δάφνης

-χυμό από 1 1/2 λεμόνι

Στην αρχή ταμπονάρουμε με απορροφητικό χαρτί τα κοπανάκια και τα σοτάρουμε σε μια πλακέ κατσαρόλα σε ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.

Προσθέτουμε το σκόρδο, αλατοπίπερο, ρίγανη, θυμάρι, πιπεριές και κολοκυθάκια και 1 κύβο λαχανικών και αφού τα σοτάρουμε λιγάκι, σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.

Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι του τσαγιού νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε όλα μαζί να βράσουν για 30′ σχεδόν μέχρι να μείνει το φαγητό μας με το λαδάκι του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…